Добрев: Най-големият завод за производство на водород в Европа ще бъде изграден край Хасково

  • 18 октомври 2021 13:37

  • 674
  • 1
Добрев: Най-големият завод за производство на водород в Европа ще бъде изграден край Хасково
© ПП ГЕРБ

Кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на откриха официално предизборната си кампания в Хасково с водосвет в църквата „Свети Архангел Михаил“.

Водачът на листата и областен координатор на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Хасково Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: заяви, че коалицията тръгва към поредните парламентарни избори с увереността за победа.

Бивши министри водят листи в 29 МИР-Хасково

„Ние поемаме конкретни ангажименти и не се отказваме от нито един проект, който сме предвидили в региона. И тези идеи ще се случат, ако ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в участва в новото управление на страната, защото вече сме доказали, че работим и изпълняваме това, което сме обещали“, подчерта Делян Добре.

Той съобщи, че най-големият завод за водород в Европа вероятно ще бъде изграден край Хасково. „До края на годината ще приключат преговорите с инвеститора и през следващата 2022 г. може да започне изграждането му“, уточни водачът на листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в Хасково и бивш енергиен министър Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:.

„Имаме много идеи, които предстои да бъдат реализирани в града и областта, а инвестициите в икономическата зона на територията на бившето летище Узунджово са само една част от тях“, каза Добрев. Той обяви, че целта е за обща инвестиция от 1 милиард лева на този терен. Бившето военно летище беше дадено на община Хасково от второто правителство на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и след това Общинският съвет даде зелена светлина за Икономическа зона на летището. „Производството на водород е върхова технология и се очаква заводът тук да бъде най-големият в Европа. Производството на водород в един момент ще замени природния газ като гориво и за разлика от газа, водородът е възобновяем източник“, допълни водачът на листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

„Надяваме се победата ни да бъде по-сериозна от миналия път, защото това е важно за града и за хората. При наше участие в управлението Хасково ще има възможност да продължи да получава средства от Министерски съвет, за да реализира исканите от хората проекти“, каза още Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: и припомни, че много улици и километри водопроводи бяха ремонтирани и подменени със финансовата помощ от държавния бюджет по време на управлението на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
674 1

Коментари 1

Добави коментар
Mitaka

2021.10.18 | 13:56

1
ГЕРБ С ГОЛЯМА ПОБЕДА 30%

Добави коментар

Водещи новини