ЦИК тегли утре жребия за номерата в бюлетините за изборите

  • 12 октомври 2021 15:15

  • 418
  • 0
ЦИК тегли утре жребия за номерата в бюлетините за изборите
© Булфото (архив)

Централната избирателна комисия информира, че на 13 октомври (сряда) 2021 г. от 10.00 часа ще се проведе жребий за определяне на номерата в бюлетините за гласуване за президент и вицепрезидент на републиката и за народни представители на 14 ноември 2021 г.

Също така ще бъде определен чрез жребий и реда за представяне на кандидатите, партиите, коалициите и инициативните комитети в различните форми на предизборна кампания по БНТ и БНР в изборите за президент и вицепрезидент на републиката на 14 ноември 2021 г. и реда за представяне на кандидатите, партиите и коалициите в различните форми на предизборна кампания по БНТ и БНР в изборите за народни представители на 14 ноември 2021 г. 

Зам.-председателят на ЦИК с подробности за организацията на изборите "2 в 1"

С оглед епидемичната обстановка в страната и спазването на Ковид-мерките на тегленето на жребиите могат да присъстват по един представител на партия, двама представители на коалиция и по един представител на инициативен комитет, както и кандидатите за президент и вицепрезидент. Тегленето на жребиите се извършва публично в сградата на Народното събрание, пл. „Княз Александър І“ № 1, във фоайето на източното крило.

Филип Епитропов
418 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини