Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира листата си в Перник

  • 11 октомври 2021 15:54

  • 498
  • 1
Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира листата си в Перник
© ПП ГЕРБ

„Реалността, която преживяха гражданите на нашата страна в това число и жителите на област Перник, им дава много голямо основание да преценят каква политика е провеждала ПП ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в през годините, когато тя управлява“. Това заяви водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Кирил АнаниевКирил АнаниевКирил Ананиев е министър на здравеопазването в третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през след регистрацията в Районната избирателна комисия, съобщават от пресцентъра на пп ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Изискуемите по закон документи в РИК – Перник внесоха още вторият в листата Георг Георгиев, областният и общинският координатор на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Емил КостадиновЕмил Костадинов Емил Любчов Костадинов е български футболист, нападател. Роден е на 12 август 1967 г. в София. Висок е, Денислав Захариев и секретарят на областното ръководство Мирослава Николова.

ГЕРБ-СДС регистрира листата си с кандидати за народни представители за област Благоевград

„Решенията на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в бяха реализирани на база опит, експертиза, професионализъм, които доведоха до едни добри резултати при управлението на нашата държава. Ние сме тук сега с вас, за да продължим тази политика и да създадем по-добри условия за хората в Пернишка област. Да живеят по-добре и техният жизнен стандарт да бъде по-висок“, коментира Ананиев.

Той посочи, че сме свидетели на създаване и задълбочаване на много кризи - социална, здравна, икономическа, политическа криза.

„В момента ние сме разработили пакет от антикризисни мерки, които ще станат част от нашата управленска програма. Както и друг път съм казвал пред вас аз съм човек, който съм привърженик на изграждане на мостове, а не на разрушаване на мостове“, категоричен е Ананиев.

Той уточни, че в листата има нови хора, които са разпознаваеми и уважавани, с професионален опит и високи човешки качества.

Новите лица в листата на коалиция ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на за 14 МИР-Перник са д-р Йорданка Александрова и Ивета Боянова. Д-р Александрова е директор на Регионалната здравноосигурителна каса в Перник и заема третото място. Ивета Боянова се нарежда шеста в листата - икономист по професия.

Ето и цялата листа:

1. Кирил АнаниевКирил АнаниевКирил Ананиев е министър на здравеопазването в третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през - финансист

2. Георг Георгиев - политолог

3. Д-р Йорданка Александрова - лекар по дентална медицина

4. Емил КостадиновЕмил Костадинов Емил Любчов Костадинов е български футболист, нападател. Роден е на 12 август 1967 г. в София. Висок е - инженер

5. Александър Александров - икономист

6. Ивета Боянова - икономист

7. Стефан Маринов - информационни технологии и телекомуникации

8. Христина Георгиева - педагогически съветник

Мая Йорданова
498 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
БЪЛГАРИЯ ПОТЪВА

2021.10.11 | 18:39

1
УВЕРЕНО КАТО " ВЕРА СУ " ПОД МЪДРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА РАДЕВ И ПРАВИТЕЛСТВА МУ! ТРЯБВА ДА Я СПАСИМ!!!

Добави коментар

Водещи новини