ГЕРБ-СДС регистрира листите с кандидатите си за депутати в София

  • 11 октомври 2021 16:49

  • 467
  • 5
ГЕРБ-СДС регистрира листите с кандидатите си за депутати в София
© ГЕРБ

Коалицията ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на регистрира листите с кандидатите си за народни представители в 23 МИР, 24 МИР и 25 МИР в София.

В 23 МИР областният координатор на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в София Тодор Кръстев, районният ръководител на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Александър НенковАлександър НенковАлександър Руменов Ненков е икономист и политик е от ГЕРБ, народен представител в 41-вото, 42-рото, и водачът на листата за 23 МИР – председателят на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в внесоха документите на коалицията. „Нямам съмнение, че ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на ще бъде първа политическа сила в национален мащаб, но сме амбицирани този резултат да се подобри“, заяви Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в

„Уверени сме, че ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на ще бъде отново първа политическа сила. За нас е важно политическите партии да проявят разум, защото държавата има нужда от стабилно правителство. Изправени сме пред сериозни проблеми, единственото решение за тях е диалог между политическите формации. Надяваме се разумът да надделее, защото още едни избори ще бъдат пагубни за държавата“, коментира Александър НенковАлександър НенковАлександър Руменов Ненков е икономист и политик е от ГЕРБ, народен представител в 41-вото, 42-рото,.

В 24 МИР документите за листата внесоха заместник-председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“,, районният ръководител Евгения Алексиева и областният координатор на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в София Тодор Кръстев. „Трябва да излезем от кризата, в която ни вкараха двете поредни служебни правителства на Румен Радев. Коалиция ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на ще работи за ясна програма и ясни политически приоритети, около които да се състави правителство. Залагаме на доказани специалисти в своята област. Влизаме в тази кампания със самочувствие и отново ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на да е първа политическа сила. Трябва да вземем спешни мерки за справяне с инфлацията, растящите цени и овладяване на пандемията“, каза водачът на листата Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“,

В 25 МИР Анна Александрова, Христо Гаджев и областният координатор Тодор Кръстев регистрираха листата с кандидатите. Водач на листата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за 25 МИР е председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. „Листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на е изпълнена с млади лица, утвърдени професионалисти, с подкрепа от гражданската квота и подкрепа на нашите коалиционни партньори“, каза третата в листата Анна Александрова. 

ГЕРБ утвърди водачите на парламентарните листи, Борисов ще е водач в 25 МИР в София

„ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на за пореден път ще води позитивна кампания, в която няма да позволи другите политически играчи да измиват своя неуспех с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. За пореден път ще покажем, че сме по-силни от хаоса и ще сложим край на това безвремие, което ни управлява последните шест месеца“, добави Христо Гаджев. 

Филип Епитропов
467 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
БЪЛГАРИЯ ПОТЪВА

2021.10.11 | 18:37

5
УВЕРЕНО КАТО " ВЕРА СУ " ПОД МЪДРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА РАДЕВ И ПРАВИТЕЛСТВА МУ! ТРЯБВА ДА Я СПАСИМ!!!
Стари кypви

2021.10.11 | 17:23

2
дърти комунистически пачаври и фурнаджийски лопати, отдавна ненавиждани от целия народ.

2021.10.11 | 17:24

4
Така е, българоубийската ГРОБ - ибриконосци на Амет Сополя - на бунището.
Демократ

2021.10.11 | 17:12

1
На българския народ трябва обединител какъвто е проф.Герджиков и полковник Невяна Митева а не комунистически разединители като сегашния президент Румен Радев и вице президента Йотова.
Доцент

2021.10.11 | 17:23

3
Кого е обединил някога ректума герджиков, който унищожи репутацията на Софийския университет за мандат и половина?

Добави коментар

Водещи новини