ГЕРБ-СДС регистрира листата си с кандидати за народни представители за област Благоевград

  • 11 октомври 2021 14:08

  • 668
  • 2
ГЕРБ-СДС регистрира листата си с кандидати за народни представители за област Благоевград
© ПП ГЕРБ

Коалиция ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на регистрира в Районната избиратена комисия - Благоевград листата си с народни представители за предстоящите парламентарни избори на 14 ноември 2021 г.

Документите бяха внесени от областния координатор и евродепутат Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна, областния организационен секретар Даниела Савеклиева и водача на листата Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети. Заедно с тях бяха и част от кандидатите за народни представители.

„За трети път тази година трябва да мобилизираме силите, като и този път водач на листата е Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети, бивш министър на транспорта. Отбор, на който играта върви не сменя капитана”, коментира Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна пред медиите след регистрацията в РИК. Според него партията в областта е в добра кондиция и тръгва с енергия и увереност към поредна изборна победа.

Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна уточни, че средна възраст на кандидатите е 37 години, като в листата са включени, освен народните представители от 45-о и 46-то НС Александър Мацурев, д-р Емил Тончев, Стефан Апостолов и Стоян Стоев, и нови лица, млади хора.

„При управлението на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в българите живееха с усещането, че утрешният ден ще е по-хубав, сега е обратното. Искаме да върнем надеждата на българите, това може да стане само с обединените усилия на всички”, заяви водачът на листата Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети. По думите му в очертаващия се още по-фрагментиран парламент ще е трудно с антириторика да се говори за общи ценности и политики. Според Желязков за ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не е важно да упражнява власт, а да участва в управление, което да обединява националните ценности и приоритети за благоденствие и по-високи доходи.

„Ще участваме във всички дебати. Доказали сме, че се справяме успешно с кризи. Това, което бушува в света и Европа, предопределя съгласие тук. Опонентите ни не могат да начертаят общи приоритети и политики преди изборите, затова ние отсега поставяме нашите цели и ще търсим консенсус по тях”, каза още водачът на листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в Благоевградска област.

Той подчерта, че партията няма да води негативна кампания, да говори за опонентите си с презумпция за виновност.

Новаков: Има вероятност България да не получи евросредства по Плана до края на годината

„С подозорение гледаме на тези, които се кичат с венеца на почтеността, и то като самооценка. Като политици с опит ще протегнем ръка, това е единственият начин да се извадим от кризата”, коментира Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети.

Ето и пълната листа с кандидати за народни представители на коалиция ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в 1 Многомандатен избирателен район:

1. Росен Димитров Желязков - юрист

2. Александър Иванов Мацурев - икономист

3. Костадин Томов Стойков - инженер

4. Стоян Костадинов Стоев - мениджър

5. Емил Серафимов Тончев - доктор

6. Кирил Цветанов Илиев - юрист

7. Никола Любенов Джингаров - педагог

8. Николай Веселинов Сливков - мениджър

9. Атанас Кирилов Чолаков - мениджър

10. Мария Валериева Данчова -

11. Илия Филипов Сидеров - педагог

12. Ангел Димитров Шопов - преподавател

13. Исмаил Сефер Абдиков - предприемач

14. Антония Илиева Ламнева - инженер

15. Любомир Валентинов Богоев - филмови изкуства и монтаж

16. Ваня Кирилова Гатдерова - културолог

17. Мартин Петров Златарски - студент по фармация

18. Македонка Ангелова Въгларска - счетоводител

19. Радослав Кирилов Пецанов - спортен мениджър

20. Божидар Стефанов Яков - преподавател

21. Виолина Петрова Стойчева - преподавател

22. Стефан Апостолов Апостолов - финансист

Радина Лазарова
668 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2021.10.11 | 17:04

2
Хайде Б.о.ч.е да се връщаш, че тези башибозуци на зеления чорап съсипаха държавата като марокански скакалци.

2021.10.11 | 17:03

1
Интелект срещу простотията, професор срещу фатмак, ерудиция срещу военно тесногръдие, култура срещу посредственост, финес срещу простащина, европейско възпитание срещу чалгата, 5 езика срещу сричане на английски като Борат, обединител срещу метежник, международно признание и известност срещу международна изолация. Ами то място за мислене няма - ИЗБИРАМЕ ПРОФЕСОР ГЕ-РД-ЖИ-КО-В И ПОЛКОВНИК М.И.Т.Е.В.А. ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ. ИМАМЕ НОВ ПРЕЗИДЕНТ ОБЕДИНИТЕЛ. ДА ЖИВЕЙ

Добави коментар

Водещи новини