Крум Зарков: БСП стои зад Румен Радев

  • 26 септември 2021 19:06

  • 1154
  • 5
Крум Зарков: БСП стои зад Румен Радев
© Кадър: БНТ

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е стои зад Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, тя стоеше като партия през целия му мандат и в ключови моменти ние бяхме на място. Това заяви в предаването "Говори сега" по БНТ председателят на парламентарната група на" БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България" Крум Зарков.

По рано днес стана ясно, че трима представители на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е влизат в Инициативния комитет за издигане на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на - Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия,, Ирена Анастасова и проф. Радослав Гайдарски. С този ход БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е се надяват да сложат край на различните спекулации по отношение на подкрепата на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за президента Радев и вицепрезидента Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,.

Утре издигат кандидатурите на Румен Радев и Илияна Йотова за втори мандат

На въпрос защо той самият не е част от Инициативния комитет, Зарков отговори, че не е получил покана, но за него това не е проблем.

"Това, което искам и ще направя, е да помогна да Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на да спечели втори мандат. Затова няма нужда да съм част от Инициативния комитет, мога да го направя и като гражданин, и като политик, и във всяко едно поприще", допълни той.

По думите му много пъти БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е подчертавало, че редовият социалист, хората, от които зависи най-много, еднозначно подкрепят президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и вицепрезидента Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,.

На въпрос защо все пак продължават номинациите за други кандидати в структурите на партията в страната, той отговори, че има уставни и формални изисквания, и е нормално да се появят и други имена.

"Различните партийни организации ще засвидетелстват своите почит и уважение и към други, но навсякъде и масово Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на е подкрепен", коментира Зарков.

Мая Йорданова
1154 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2021.09.27 | 02:13

5
Как няма да се подкрепят комунистите.
баба гицка

2021.09.26 | 20:54

4
П П = продължаваме ПОДмяната - лъжите не са новост - "почтен политик", това е най големия майтап

2021.09.26 | 20:26

3
Червен мухльо
Ще

2021.09.26 | 20:04

2
Го подкрепи защото иначе става неизпълнение на заповед.Заповядващият наказва много строго.Справка Луканов
kiki

2021.09.26 | 19:46

1
a obratnoto dali e vqrno maloumnici zatova ve izpolzvat

Добави коментар

Водещи новини