Крум Зарков жегна Нинова и обяви: БСП не трябва да мисли за министри в правителството, а какво може да допринесе в коалицията

  • 02 декември 2021 18:40

  • 6130
  • 13
Крум Зарков жегна Нинова и обяви: БСП не трябва да мисли за министри в правителството, а какво може да допринесе в коалицията
© БНТ

Аз бях част от една от групите за преговори - в сектор "правосъдие". Ние сме партии и имаме органи, които трябва да се произнесат по проведениети преговори, които продължават и в момента. Аз не мога да потвърдя нито за структурата на кабинета, нито за персоналните назначения, защото в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не сме събирали да обсъждаме тези теми. Надявам се в най-скоро да се свика Национален съвет на партията и да взмем решение. 

Това заяви в предаването "Още от деня" по БНТ членът на Националния съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и кандидат за лидер на партията Крум ЗарковКрум ЗарковКрум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „Алфонс дьо, който коментира преговорите за формиране на редовен коалиционен кабинет. 

ПП, БСП, ИТН и ДБ подписват коалиционно споразумение до часове?

"Намираме се в много деликатен момент и не искам да създавам напрежение в преговорите. Това е ключов момент и преговорните групи трябва да си свършат работата. Едва тогава ще можем да говорим. Аз не искам да коментирам колко министри трябва да има БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, а какво може БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да допринесе в тази коалиция. Ние сме лява партия и трябва да осигурим социалната политика в тази коалиция. Това ще се случи във времето. Всичко зависи от резултатите на евентуалната бъдеща власт. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е няма право да мисли само и единствено за себе си. Ние трябва да допринесем за премахването на модела ГЕРБ-ДПС и за социалното в едно евентуално бъдещо правителство", разкри той.

Крум Зарков обяви: Ще се кандидатирам за председател на БСП

"Участието ни във властта няма как изведнъж да превърне БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в автентичната лява партия, от която България има нужда. Също така няма как да реши натрупаните през годините проблеми, както и връзката ни с младите хора. Ясно е, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е има проблеми. Аз не сикам в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да се задава въпроса - ти чий си. Аз съм кандидат на собствената си партия. Аз съм ничий. Този въпрос трябва да престане да се задава на младите в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Искам с мен да са хората, които наистина вярват, че можем да направим повече. Трябва да спрем този кръговрат на престрелки в партията. Трябва да станем другари. Трябва да спрем да се замерваме с компромати и да определим новите си истински приоритети - да бъдем заедно, да бъдем леви и да бъдем сред хората. Излизам на това съзтезание и не се притеснявам, че ще падна жертва на поредните компромати и поредната апартна игра. Ще се съобразя с резултатите на Конгреса. Призовавам още колеги да се кандидатират и няма да вляза в конфликт с тито един от тях. Трябва да съединяваме, а не да разделяме. Призовавам ръководството на партията да свика Националния съвет и да спре с игрите. В БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е имаме нужда от сериозен идеен дебат. Аз винаги съм бил от хората, които са били твърдо против създаването на напрежение. Нямам представа как се получи напрежението по оста Нинова-Радев, но мисля, че президентът не е дал и капка повод за това напрежение", коментира Зарков дрязгите в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6130 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
Кдкдкдкд

2021.12.02 | 19:18

2
Ха сега де. За какво ще са коалиция иначе. Без министри как се краде? Я вот на недоверие веднага.
Kornela

2021.12.03 | 07:48

13
Komunizam , dokato izpapat parite !
gogo

2021.12.03 | 06:13

10
Ne razbiram koi o6te potdarja tezi idioti.
Platen optimist

2021.12.03 | 07:46

12
parite

2021.12.02 | 21:22

8
Всички обикновени бесепари да отиват във ВЪЗРАЖДАНЕ ! БСП е загубена кауза с ръководство от предатели милионери !

2021.12.03 | 06:41

11
Яд те е на Възраждане и плюеш

2021.12.03 | 00:11

9
Противен пе_ал
Гост

2021.12.02 | 21:20

7
Комунистите са простаци и тъпи прасета

2021.12.02 | 20:18

6
На мама сладура да го

2021.12.02 | 19:40

5
Аз лично се сещам с какво могат комунистите да допринесат за коалицията! Всички запознати с историята на тази партия знаят кое най добре могат те !

2021.12.02 | 19:39

4
До сега всеки месец Кирчо ментата и Ачо Лъжата заедно с диктатора - комунист Румен Радев теглят по половин милиард заем( досега 3.5 млрд) резултата е че нито на лекарите са вдигнали заплатите, нито на учителите, нито на бизнеса са помогнали със средства ...къде отиват тези пари...по сметки на Черепа и Цветан Василев режисьорите, които стоят зад Румен Радев!!!!!
Чудя се!

2021.12.02 | 19:34

3
Чудя се тази аме.ба Крумчо дали го джвака на масончетата Мунчо и Гергов, или да :)

2021.12.02 | 19:18

1
ДЖЕНДЕР

Добави коментар

Водещи новини