Западни медии за изборите в България: Без ясен победител и възвестяват парализа

  • 12 юли 2021 06:57

  • 1925
  • 4
Западни медии за изборите в България: Без ясен победител и възвестяват парализа
© Булфото

Западни медии пишат за произведените вчера предсрочни парламентарни избори в България.

Без ясен победител на изборите. Резултатите потапят балканската страна в още по-дълбока несигурност след предишния вот през април, който не излъчи управляващо мнозинство, пише американското издание "Политико". Медията се пита дали тези избори възвестяват края на една ера или вещаят нови тревоги. "Политико" цитира анализатори, които казват, че е малко вероятно бившият премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да се върне на власт, но прогнозират, че следващото правителство може да е нестабилно и краткотрайно.

При обработени 89% от протоколите: 6 са партиите в в 46-ото НС

Радио Свободна Европа/Радио Свобода пише, че първоначалните резултати дават предимство на антиелитната партия "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" (ИТН) пред партия ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Нови обвинения в злоупотреба с държавни средства от администрацията подкопаха подкрепата за ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

ИТН, либералната "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" и ориентираната към реформи "Изправи се! Мутри, вън!" обаче може да не получат необходимото мнозинство и да бъдат принудени да търсят подкрепата на някои членове на Българската социалистическа партия или на Движението за права и свободи, допуска базираната в Прага медия, финансирана от правителството на САЩ.

Германското държавно радио и телевизия Дойче веле пише на сайта си, че десноцентристката партия ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и антисистемният й опонент ИТН, оглавяван от телевизионния водещ, превърнал се в политик, Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в са рамо до рамо в проучванията. Вторите за три месеца парламентарни избори в България отново не излъчиха ясен победител, отбелязва медията и цитира анализатори, че шансовете на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да формира ново правителство са нищожни.

Изборите в България възвестяват парализа, прогнозира британският ежедневник "Файненшъл таймс". Изданието отбелязва, че това се дължи на факта, че протестните партии не са успели да спечелят заедно мнозинство.

Певецът Слави печели парламентарните избори в България, извежда в заглавие френският вестник "Монд". Изданието пише, че българският певец звезда и бивш телевизионен водещ е успял да направи това без или почти без да води предизборна кампания.

Загубата на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г обаче оставят след себе си в България един разпокъсан както никога досега политически пейзаж, на фона на рекордно ниска избирателна активност, в който няма да е лесно да бъде формирана управляваща коалиция, прогнозира "Монд".

Швейцарският вестник "Тан" пише, че "популистката партия на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в прави пробив". Изданието цитира думите на лидера на "популистката партия" ИТН, че е време за довършване на започнатата задача "да се промени изцяло модела на управление".

Последвайте канала на

Калина Христова
1925 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2021.07.12 | 09:08

4
ГОСПОДИН БОРИСОВ,ЗАЩО ЕДНИ АМБРЕАЖЧЕТА ОТ ПОЗАСРАНО 20 ВИ ПИШЕХА,ЧЕ КРАЙНИЯТ РЕЗУЛТАТ СЛЕД НАПЪНИТЕ НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО СРЕЩУ ВАС И В УСЛУФА НА НАДРУСАНИЯ РЕЗУЛТАТА ВИ ЩЕ Е 3,99999999999999999999999999999999999999999999 И НЯМА ДА ВКАРАТЕ ГЕРБ В ПАРЛАМЕНТА А СТЕ ЩЕЛИ ДА Ѝ ВКАРАТЕ НЕЩО НАЙ ОТЗАД И СЕГА СА ВИ СЪРДИТИ*******ДА БЕ,ОТКАЗАХТЕ ХИЛЯДИ ДА ГЛАСУВАТ...АЗ И ОКООО ДВАДЕСЕТИНА,КОИТО НИ РАЗИГРАВАХА ТРИ ПЪТИ ЧЕТВЪРТИ ЕТАЖ,-ДОЛУ И ПАК,И ПАК...ХОРАТА ПСУВАХА,А 83НАЕЖЕНИ МИЛИЦИОНЕРИ САМО ПОТРОПВАХА С ПАЛКИТЕ И ЧАКАХА КОМАНДА*****ГАЛЕВИЦА Е МУТРА ВЪТРЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА МУТРОФАНОВА И Е ВЕЧЕ МАЯ ГАЛЕВА МУТРОФАНОВА.**********СВИНЯТА НА ГЕРГОВ ДО КОГА ЩЕ СЕ ДУПИ НА РУСНАЦИТЕ?*******ГАЛЕВИТЕ МУТРИ ВЪН БЛАГОДАРЕНИЕ НА МУТРАФОНОВА СА МУТРИ ВЪТРЕ****Аз съм от отказалите се.три пъти се качвах до четвъртия етаж...много се отказаха,само осемдесет и тримата милиционери стояха наежени на хората които псуваха тръгвайки си негласували*******СЛАВЕТЪПЧОВЦИ,НАЙ ДОБРЕ ДА СИ ПРИЗНАЯТ ОЧЕВАДНОТО,ЧЕ СА ПРЕЗРЯНИ НИЩОЖЕСТВА И БЛАГОДАРЕНИЕ НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО И БЕЗРОДНИТЕ ОТ ПОЗАСРАНО 20 СА ТАМ,КЪДЕТО СА И ЩЕ ТРЯБВА ДА ЛАПАТ ПАТКАТА,ДОКАТО СЕ ИЗПЕКАТ ТАШАЦИТЕ...А КАКВО ЩЕ ИЗЛЪЖЕ ДЕБИЛА ГЕЧЕВ ЗА ПРЕВРАТА НА МУТРФОНОВА?ТЯ ТУРИ УМРЯЛОТО ПОЗАСРАНО 20НА ВЛАСТ.ХУНТАТА НА МУТРАФОНОВА С ГЛАВАТАР БЕЗУМЕН КРАДЕВ И ПАЛАЧ ЧАШКОВ,ПАРДОН,ПЕДЕРРАШКОВ,КЪДЕ МАЙНАТА СИ ЩЯХА ДА СА СВИНЕТЕ НА ГЕРГОВ БЕЗ ПОДКРЕПАТА НАЙ ОТЗАД НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО? БЕЗРОДНИЦИ ПРЕЗРЯНИ!!!...При тази анти ГЕРБ истерия на правителството и манипулиране на общественото мнение, за ГЕРБ и втори да са е голяма победа! Буквално победата на ИТН я донесе Радев! Това трябва добре да се разбере! Сега на ход е първия да поеме отговорността и да състави редовно правителство! И се радвам че не са ГЕРБ дори е по хубаво за тях! Реално те трябва да са опозиция за да се види новите какво могат, защото е много по лесно отстрани да се лае и много по трудно да се управлява държавата!
Е как без ясен победител!

2021.07.12 | 08:03

1
Да ни е жив и здрав Славуцка и да ни поведе към светли бъднини :)

2021.07.12 | 08:13

3
...ДВАКАТ ОТ ТРИТЕ НАЙ ДЪЛГОТО,ДОКАТО СЕ ОПЕКАТ ОСТАНАЛИТЕ ДВЕ

2021.07.12 | 08:11

2
СЛАВЕТЪПЧОВЦИ ЩЕ ДЖАКАТ ОТ ТРИТЕ НАЙ ДЪЛГОЪО

Добави коментар

Водещи новини