Социолог: Въпросът кой е първи на тези избори остава открит

  • 11 юли 2021 20:11

  • 1365
  • 3
Социолог: Въпросът кой е първи на тези избори остава открит
© БНТ

Трябва да знаем, че въпросът кой е първи остава открит. Разликата е малка. За момента ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в води, но все пак дистанцията с Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен не е особено голяма. Това сподели в ефира на БНТ социологът Боряна Димитрова след оповестяването на изборните резултати от парламентарните избори.

Тя отчете, че избирателната активност на тези избори е значително по-ниска от тези на 4 април.

ГЕРБ - СДС печели изборите

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с бяха партиите, които може би най-много пострадаха от машинния вот. За хората, които отидоха до урните, нямаше проблем, посочи още Димитрова.

,,Очертава се 6-партиен апартамент със същите участници. Но е факт, че остават въпроси, тепърва на коитотепърва ще трябва да се търсят отговори'', допълни политологът Борис Попиванов и също отчете ниската избирателна активност.

,,Българските избиратели бяха призовани от едни и същи участници да направят своя избор при сходни програми и сходни участници. Лошото е, че твърде малко се говореше за политика'', заяви Попиванов и допълни, че начинът на организация на вота е намалил купения и корпоративен вот.

Владимир Василев
1365 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2021.07.11 | 21:39

3
Кой е първи ? Въпросът е второстепенен ! Важният въпрос е ще има ли ново правителство ? НЯМА ДА ИМА ! Ще управлява РАДЕВ и СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО за ужас на ТИКВАТА и ГЕРБ !

2021.07.11 | 21:34

2
Айде сега ?! Рашков ви е виновен ?? Крадохте 11 години , псувахте , фалшифицирахте , грабехте , лъгахте , подкупвахте , заплашвахте , корумпирахте , пълнехте чекмеджета с крадено злато и евра , тормозихте народа и го убивахте с най- високата смъртност у нас ! Виновни сте вие , ГЕРБ и Борисов !

2021.07.11 | 21:09

1
ТВОЯТА МАЙКА СТОЛЕТНАТА КРЕМЪЛСКА ГНУСНА КАТО ТЕБ МАСТИЯ ТЕ Е НАУЧИЛА ДА НЕ ПРИЗНАВАШ РОДИНА А ЦЯЛ ЕДИН НИЗЪК И ИЗВЕРГНАТ ЖИВОТ ДА СЛУЖИШ НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО,ОТ КЪДЕТО ТЕ ГЛЕДАТ С ПРЕЗРЕНИЕ И ПОГНУСА,НО ТИ БЕЗРОДНИКО ГНУСЕН НЯМАШ ИЗБОР И С ЦЯЛАТА СИ ПИЯНСКА ЗЛОБА РУШИШ БЪЛГАРЩИНАТА В УГОДА НА ПРЕЗРЯНИ ОТ СВЕТА ПУТЬОВЦИ И МУТРАФОНКИ...ЧАШКОВ,ЧАШКОВ,ТИ СИ ГНУСЕН ПЕДЕРРАШКОВ...

Добави коментар

Водещи новини