Избори в затвора и ареста - избирателната активност гони 100%

  • 11 юли 2021 18:05

  • 670
  • 3
Избори в затвора и ареста - избирателната активност гони 100%
© Pixabay

Близо 1150 са обвиняемите и подсъдимите без влязла в сила присъда, които имат право на глас на днешните парламентарни избори. Избирателни секции бяха разкрити във всички затвори и арести у нас.

„По нищо не се различават от нормалните секции. Има си тъмна стаичка, урна, място, където стои комисията. Ако са много, се извеждат по групи задържаните лица, имащи право на глас. Ако са по-малко, се извеждат един по един“, поясни пред БНР заместник-министърът на правосъдието Мария Павлова.

В нито едно от местата за лишаване от свобода няма машинно гласуване, тъй като не се надхвърля броят от 300 души.

Членовете на СИК са външни на системата. При специален режим се допускат членовете, определени от съответните РИК-ове, уточни Павлова.

24,8% е избирателната активност към 15.00 ч.

В деня на изборите на смяна са повече охранители.

Характерна за местата за лишаване от свобода е високата избирателна активност, която на места достига 100%, а на други – между 80 и 90%, отбеляза заместник-министърът на правосъдието.

Към 14 часа избирателната активност в арестите и затворите е била 95 на сто.

Константин Тодоров
670 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2021.07.12 | 09:13

3
ЧАШКОВ,ПАРДОН ПЕДЕРРАШКОВ ОЩЕ ЛИ НЕ Е СЛОЖИЛ КЛЬОНОВЕ И ДА ЗАПОЧВА ДА ХРАНИ СВИНЕТЕ НА ГЕРГОВ С ЧОВЕШКИ ТРУПОВЕ?******_ГОСПОДИН БОРИСОВ,ЗАЩО ЕДНИ АМБРЕАЖЧЕТА ОТ ПОЗАСРАНО 20 ВИ ПИШЕХА,ЧЕ КРАЙНИЯТ РЕЗУЛТАТ СЛЕД НАПЪНИТЕ НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО СРЕЩУ ВАС И В УСЛУФА НА НАДРУСАНИЯ РЕЗУЛТАТА ВИ ЩЕ Е 3,99999999999999999999999999999999999999999999 И НЯМА ДА ВКАРАТЕ ГЕРБ В ПАРЛАМЕНТА А СТЕ ЩЕЛИ ДА Ѝ ВКАРАТЕ НЕЩО НАЙ ОТЗАД И СЕГА СА ВИ СЪРДИТИ*******ДА БЕ,ОТКАЗАХТЕ ХИЛЯДИ ДА ГЛАСУВАТ...АЗ И ОКООО ДВАДЕСЕТИНА,КОИТО НИ РАЗИГРАВАХА ТРИ ПЪТИ ЧЕТВЪРТИ ЕТАЖ,-ДОЛУ И ПАК,И ПАК...ХОРАТА ПСУВАХА,А 83НАЕЖЕНИ МИЛИЦИОНЕРИ САМО ПОТРОПВАХА С ПАЛКИТЕ И ЧАКАХА КОМАНДА*****ГАЛЕВИЦА Е МУТРА ВЪТРЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА МУТРОФАНОВА И Е ВЕЧЕ МАЯ ГАЛЕВА МУТРОФАНОВА.**********СВИНЯТА НА ГЕРГОВ ДО КОГА ЩЕ СЕ ДУПИ НА РУСНАЦИТЕ?*******ГАЛЕВИТЕ МУТРИ ВЪН БЛАГОДАРЕНИЕ НА МУТРАФОНОВА СА МУТРИ ВЪТРЕ****Аз съм от отказалите се.три пъти се качвах до четвъртия етаж...много се отказаха,само осемдесет и тримата милиционери стояха наежени на хората които псуваха тръгвайки си негласували*******СЛАВЕТЪПЧОВЦИ,НАЙ ДОБРЕ ДА СИ ПРИЗНАЯТ ОЧЕВАДНОТО,ЧЕ СА ПРЕЗРЯНИ НИЩОЖЕСТВА И БЛАГОДАРЕНИЕ НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО И БЕЗРОДНИТЕ ОТ ПОЗАСРАНО 20 СА ТАМ,КЪДЕТО СА И ЩЕ ТРЯБВА ДА ЛАПАТ ПАТКАТА,ДОКАТО СЕ ИЗПЕКАТ ТАШАЦИТЕ...А КАКВО ЩЕ ИЗЛЪЖЕ ДЕБИЛА ГЕЧЕВ ЗА ПРЕВРАТА НА МУТРФОНОВА?ТЯ ТУРИ УМРЯЛОТО ПОЗАСРАНО 20НА ВЛАСТ.ХУНТАТА НА МУТРАФОНОВА С ГЛАВАТАР БЕЗУМЕН КРАДЕВ И ПАЛАЧ ЧАШКОВ,ПАРДОН,ПЕДЕРРАШКОВ,КЪДЕ МАЙНАТА СИ ЩЯХА ДА СА СВИНЕТЕ НА ГЕРГОВ БЕЗ ПОДКРЕПАТА НАЙ ОТЗАД НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО? БЕЗРОДНИЦИ ПРЕЗРЯНИ!!!...При тази анти ГЕРБ истерия на правителството и манипулиране на общественото мнение, за ГЕРБ и втори да са е голяма победа! Буквално победата на ИТН я донесе Радев! Това трябва добре да се разбере! Сега на ход е първия да поеме отговорността и да състави редовно правителство! И се радвам че не са ГЕРБ дори е по хубаво за тях! Реално те трябва да са опозиция за да се види новите какво могат, защото е много по лесно отстрани да се лае и много по трудно да се управлява държавата!

2021.07.12 | 09:12

2
ЧАШКОВ,ПАРДОН ПЕДЕРРАШКОВ ОЩЕ ЛИ НЕ Е СЛОЖИЛ КЛЬОНОВЕ И ДА ЗАПОЧВА ДА ХРАНИ СВИНЕТЕ НА ГЕРГОВ С ЧОВЕШКИ ТРУПОВЕ?

2021.07.12 | 00:06

1
Аз съм от отказалите се.три пъти се качвах до четвъртия етаж...много се отказаха,само осемдесет и тримата милиционери стояха наежени на хората които псуваха тръгвайки си негласували****Аз съм от отказалите се.три пъти се качвах до четвъртия етаж...много се отказаха,само осемдесет и тримата милиционери стояха наежени на хората които псуваха тръгвайки си негласували*******СЛАВЕТЪПЧОВЦИ,НАЙ ДОБРЕ ДА СИ ПРИЗНАЯТ ОЧЕВАДНОТО,ЧЕ СА ПРЕЗРЯНИ НИЩОЖЕСТВА И БЛАГОДАРЕНИЕ НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО И БЕЗРОДНИТЕ ОТ ПОЗАСРАНО 20 СА ТАМ,КЪДЕТО СА И ЩЕ ТРЯБВА ДА ЛАПАТ ПАТКАТА,ДОКАТО СЕ ИЗПЕКАТ ТАШАЦИТЕ...А КАКВО ЩЕ ИЗЛЪЖЕ ДЕБИЛА ГЕЧЕВ ЗА ПРЕВРАТА НА МУТРФОНОВА?ТЯ ТУРИ УМРЯЛОТО ПОЗАСРАНО 20НА ВЛАСТ.ХУНТАТА НА МУТРАФОНОВА С ГЛАВАТАР БЕЗУМЕН КРАДЕВ И ПАЛАЧ ЧАШКОВ,ПАРДОН,ПЕДЕРРАШКОВ,КЪДЕ МАЙНАТА СИ ЩЯХА ДА СА СВИНЕТЕ НА ГЕРГОВ БЕЗ ПОДКРЕПАТА НАЙ ОТЗАД НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО? БЕЗРОДНИЦИ ПРЕЗРЯНИ!!!...При тази анти ГЕРБ истерия на правителството и манипулиране на общественото мнение, за ГЕРБ и втори да са е голяма победа! Буквално победата на ИТН я донесе Радев! Това трябва добре да се разбере! Сега на ход е първия да поеме отговорността и да състави редовно правителство! И се радвам че не са ГЕРБ дори е по хубаво за тях! Реално те трябва да са опозиция за да се види новите какво могат, защото е много по лесно отстрани да се лае и много по трудно да се управлява държавата!

Добави коментар

Водещи новини