Коалиция ГЕРБ-СДС: Изборът на 11 юли – България да продължи европейското си развитие вместо връщане към бедността

  • 09 юли 2021 13:22

  • 544
  • 3
Коалиция ГЕРБ-СДС: Изборът на 11 юли –  България да продължи европейското си развитие вместо връщане към бедността
© ПП ГЕРБ

Важно е България да продължи да върви по пътя на европейското си развитие. Възрастните хора да получават справедливи пенсии, като минималната до 4 години да стане 600 лева, защото заслужават. Предвидили сме пакет от социални мерки, според който разходите за лечение на пенсионерите да се поемат от държавата. Това обяви пред жители на лясковското село Козаревец водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на проф. Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г..

На срещата присъстваха и кандидат-депутатите Димитър Николов, проф. Любомира Попова и Детелина Борисова.

Проф. Ангелов подчерта, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в има стратегия как да върне младите хора в България. Важно е и изграждането на АМ „Хемус", която ще спомогне за развитието на икономиката в Северна България, за привличането на инвестиции, за процъфтяването на туристическата индустрия.

Антонио Лопес подкрепя ГЕРБ-СДС, предупреди, че Радев и БСП гледат в миналото

Кметът на община Лясковец Ивелина Гецова припомни, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е изминала дълъг път в развитието си и е постигнала сериозни резултати за стабилността на държавата и просперитета на нацията. Областният лидер на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Мирослав Трифонов пък бе категоричен, че двете партии - ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, ще продължат да чертаят пътя към просперитет и развитие на страната.

„Не бива да позволяваме да ограбят мечтите на децата ни. Не бива да позволяваме да се върнем 30 години назад във времето. Не се поддавайте на страха, който някои политици се опитват да насаждат", призова Мирослав Трифонов. Детелина Борисова изтъкна, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е доказала през годините, че е работеща и можеща.

„България се нуждае от спокойствие и сигурност. Свидетели сме на подклаждане на реваншизъм и омраза. Добрите политики се правят в режим на честен диалог. За страната ни са важни резултатите от изборите на 11 юли, за да имаме работещ парламент и отговорно правителство. Избори до дупка биха били пагубни за България. Затова е належащо да овладеем хаоса в държавата, както и в човешките взаимоотношения", категоричен е Димитър Николов.

Според проф. Любомира Попова когато местна и изпълнителна власт си подадат ръка, се постига просперитет.

„Реформата в образованието достигна завидни резултати и трябва да продължи. Българското образование е обърнато към бъдещето и към високите изисквания на 21 век. Учителите ни вече са с достойни заплати. По време на пандемията нашите педагози дадоха пример на цяла Европа като за един ден обучението премина в онлайн среда. В името на децата ни и на европейското бъдеще, реализираният от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в подем трябва да продължи", каза проф. Любомира Попова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

(платено съобщение)

Теодора Александрова
544 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
СЕРЕГЕЯ СЕСЕСЕРЕ

2021.07.09 | 23:06

3
"СИСТЕМАТА ГИ УБИВА" ФАКТ Е,ЧЕ СЛАВЕ ТЪПОТО ПЪТУВАЙКИ С ДЖИП И ЕСКОРТ ОТ КОЛИ ПРЕДИ ГОДИНИ НА БУЛЕВАРД ЦАР БОРИС ТРЕТИ Е СПРЯН ОТ ГРАЖДАНИ И ПОМОЛЕН ДА ОТКАРА В ПИРОГОВ ПОСТРАДАЛИ ОТ ПЪТНО ТРАНСПОРТНО ПРОИЗШЕСТВИЕ...СЛАВЕ ТЪПОТО НАЙ БЕЗЦЕРЕМОННО И ГРУБО ОТКАЗВА ПОД ПРЕДТЕКСТ,ЧЕ ЩЕ МУ ИЗЦАПАТ КОЛИТЕ...ПИСА ГО И ВЪВ ВСЕКИДНЕВНИЦИ...ПОЗНАТА КАРТИНКА СИ СЛАВЧО ТЪПОТО.В НАЧАЛОТО НА БАНДИТОПАРТИЗАНСКАТА ДЕМАГОГОКРАЦИЯ ИМАХМЕ ПРЕЦЕДЕНТ,КОЙТО ИМАШЕ СЕКЛЕЦАР И НИ ПРЕВЕЖДАШЕ ОТ БЪЛГАРСКИ...ПРЕЗИДЕНТА КАЗА ТОВА,НО ТОЙ ИЗКАШЕ ДА КАЖЕ ТОВА И...ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВАААА... ТА ДА ПОПИПАМЕ СЛАВЕ ТЪПОТО НАЙ ОТЗАД...КАК КОМЕНТИРА ФАКТА,ЧЕ Е КАНДИДАТ НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО И ВСИЧКИ РОДООТСТЪПНИЦИ? ИМА ЛИ УГРИЗЕНИЯ,ЧЕ СРЕЩУ БОРИСОВ Е ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО И ВСИЧКИ РОДООТСТЪПНИЦИ,ЗА ДА СПЕЧЕЛИ УДОБНИЯ НА КРЕМЪЛ И ПРОДАЖНИТЕ АЙДУЦИ МАСЛАРОВИ,ОВЧАРОВИ И ТЕМ ПОДОБНИ...ДА БЕ,ДА...МАСЛАРОВИ,ОВЧАРОВИ...ПОЗАСРАНО 20 СПИРА КРАДЕНЕТО И...УМИРА. ВЯРВАЩИ СМЕ НО НЕ В ТЕЗИ,КОИТО ГИ "ДИПЛЯТ".***********..ПРИ ЖАН ИМАШЕ ЕДИН ПЛЕВНСКИ ИКОМУНИСТ,МАЛОУМЕН ГЕЧЕВ КОЙТО ДАЖЕ ЧЕТЕШЕ ЛЕКЦИИ В САЩ И ВСЕ ЛЪЖЕШЕ,КАТО ДНЕШНИТЕ КЕЛЕШИ,КОЛКО МИЛИАРДИ ДОЛАРИ ИДВАЛИ ОТ САЩ ДО ДЕН ДВА В РУСКИЯ КЕНЕФ ОКОЛО БАЛКАНА...АПРОПО СИНЪТ НА МАЛОУМЕН ГЕЧЕВ Е СЪЩИЯ ИДИОТ,КАТО БАЩА СИ.И НАЙ ЖАЛКОТО Е ЧЕ ТЕЗИ КОЛХОЗНИ ДЕБИЛИ ОБУЧАВАТ СТУДЕНТИ НА ПЕЩЕРНОКОМУНИСТИЧЕСКА КРЕМЪЛСКА КОМАНДНОЩАБНА ИКОНОМИКА...И...БРЕЖНЕВОТО БЛАТО НИ ЗОВЕ**************МАЛОУМЕН КРАДЕВ ЩЕ НАПЪЛНИ ТРИТЕ МОРЕТА С РУСКИ ГОВНА100%ОЛИГОФРЕН,НАГЪЛ И БРУТАЛЕН ЛИЗАЧ НА ОСРАНИ РУСКИ ГЪЗОВЕ...БОРИСОВ ПОГНА РУСКИТЕ ШПИОНИ,АЙДУЦИТЕ НА ПОЗАСРАНО 20 И...ЗДРАСТВУЙ,Я ТВАЯ ТЬОТЬЯ...ТЕ ТИ БУЛКА СПАСОВ ДЕН..БОРИСОВ ПОГНА НАГЛИТЕ РУСКИ ШПИОНИ И ПОЗАСРАНОВСКИТЕ АИДУЦИ И СЕ РОДИ СЛАВЕ ТЪПОТО

2021.07.09 | 13:56

2
НАГЛИ КОВРИ ДОКАРАХТЕ НИ ДО ПЪРВО МЯСТО ПО СМЪРТНОСТ И ПОСЛЕДНО ПО ДОХОДИ. БЕДСТВАЩИ ПЕНСИОНЕРИ. А ЗА ВАС ПО 60 000 Л. ЗАПЛАТА. ГЕРБ УМРЕ ЗА РАБОТЕЩИТЕ ХОРА

2021.07.09 | 13:42

1
БРАВО! САМО ТАКА!

Добави коментар

Водещи новини