ГЕРБ-СДС води с пет на сто пред "Има такъв народ" в Благоевград, при изцяло обработени протоколи

  • 12 юли 2021 09:12

  • 848
  • 0
ГЕРБ-СДС води с пет на сто пред "Има такъв народ" в Благоевград, при изцяло обработени протоколи
© Булфото

Коалиция ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на води с пет на сто пред "Има такъв народ" в област Благоевград при сто процента обработени протоколи на СИК в Районната избирателна комисия /РИК/, сочат данни, публикувани на сайта на Централната избирателна комисия /ЦИК/.

В Първи МИР - Благоевград за ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на са гласували 32 305 избиратели, което в проценти е малко над 26 на сто. Втори в областта са "Има такъв народ" с 21.56 на сто, за тях гласа си са дали 26 669 от отишлите до изборните урни гласоподаватели. Трети се нарежда ДПС с 15.78 процента, следва "БСП за България" с 12.9 процента. За "Демократична България - Обединение" са гласували малко над 10 200 избиратели, а в проценти това е близо 8.30 на сто, което ги нарежда пети.

100% обработени протоколи: ГЕРБ-СДС бие във Видинска област

Шести в областта са "Българските патриоти" с 5.44 процента, следвани от "Изправи се! Мутри вън!" с малко под пет на сто от гласовете. Останалите партии и коалиции получават под два процента от гласовете в област Благоевград.
 

Теодора Александрова
848 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини