Бабикян заловен на среща с висш кадър на ДПС. Патриотите: Новата коалиция вече се подготвя

  • 07 юли 2021 14:58

  • 8996
  • 6
Бабикян заловен на среща с висш кадър на ДПС. Патриотите: Новата коалиция вече се подготвя
© Булфото (архив)

Новата коалиция - „Мутрите“ и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с вече се подготвя. Бащата на фалшивите новини Бабикян и стратегът на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Костадинов редят следващото правителство, алармираха от Българските патриотиБългарските патриоти"Българските патриоти" е коалиция, която обединява ВМРО, "Воля" и НФСБ. Трите - ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа, ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на, НФСБНФСБНационален фронт за спасение на България (НФСБ) е българска националистическа политическа партия,

На тази „умилителна“ среща са станали свидетели десетки столичани вчера. Арман БабикянАрман БабикянАрман Агоп Бабикян е български журналист и общественик. Той е изпълнителен директор на PR от „Изправи се! Мутри вън!“ и Камен Костадинов, който е приближен до Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от и е част от довереното ръководството на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, са си направили дълъг и задушевен обяд, видно от кадрите, разпространени от сайтове. 

Българските патриоти

Това е поредното доказателство за готвената нова коалиция между „мутрите“, „демократите“, шоумените и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Интересното е, че всички т.нар. партии на промяната се надпреварват коя да е по-близка до сърцето на протурската партия. В поредица интервюта Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в и Атанас Атанасов, съответно от „мутрите“ и „демократите“, казаха в прав текст, че не биха отказали подкрепата за нов кабинет от депутатите на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Същите тези, които се  кълняха по време на кампанията за скандалния 45-и парламент, че никога не биха направили безпринципни договорки с „партии на статуквото“ и още по-малко с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

В същото време обаче гореизброените партии направиха скъп подарък на хората на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от – отвориха 121 секции в Турция, с което подсигуриха сериозно присъствие на подкрепяната от диктатора Ердоган партия в 46-ото Народно събрание. В синхрон пък хората на Слави открито заговориха за експертност в новото правителство, с което индиректно поставиха на дневен ред старата идея на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с за експертен или програмен кабинет.

"Българските патриоти": Така наречените „партии на промяната“ връщат ДПС във властта!

Ето това е и цената за ПР-кампания „Росенец“, която върна Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския и компания в политиката, върна „мутрите“ Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на и Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в в парламента и направи фактори в България адвоката на една плеяда скандални бизнесмени Хаджигенов и бащата на фалшивите новини Бабикян.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
8996 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2021.07.11 | 23:23

6
Аз съм от отказалите се.три пъти се качвах до четвъртия етаж...много се отказаха,само осемдесет и тримата милиционери стояха наежени на хората които псуваха тръгвайки си негласували****Аз съм от отказалите се.три пъти се качвах до четвъртия етаж...много се отказаха,само осемдесет и тримата милиционери стояха наежени на хората които псуваха тръгвайки си негласували*******СЛАВЕТЪПЧОВЦИ,НАЙ ДОБРЕ ДА СИ ПРИЗНАЯТ ОЧЕВАДНОТО,ЧЕ СА ПРЕЗРЯНИ НИЩОЖЕСТВА И БЛАГОДАРЕНИЕ НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО И БЕЗРОДНИТЕ ОТ ПОЗАСРАНО 20 СА ТАМ,КЪДЕТО СА И ЩЕ ТРЯБВА ДА ЛАПАТ ПАТКАТА,ДОКАТО СЕ ИЗПЕКАТ ТАШАЦИТЕ...А КАКВО ЩЕ ИЗЛЪЖЕ ДЕБИЛА ГЕЧЕВ ЗА ПРЕВРАТА НА МУТРФОНОВА?ТЯ ТУРИ УМРЯЛОТО ПОЗАСРАНО 20НА ВЛАСТ.ХУНТАТА НА МУТРАФОНОВА С ГЛАВАТАР БЕЗУМЕН КРАДЕВ И ПАЛАЧ ЧАШКОВ,ПАРДОН,ПЕДЕРРАШКОВ,КЪДЕ МАЙНАТА СИ ЩЯХА ДА СА СВИНЕТЕ НА ГЕРГОВ БЕЗ ПОДКРЕПАТА НАЙ ОТЗАД НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО? БЕЗРОДНИЦИ ПРЕЗРЯНИ!!!...При тази анти ГЕРБ истерия на правителството и манипулиране на общественото мнение, за ГЕРБ и втори да са е голяма победа! Буквално победата на ИТН я донесе Радев! Това трябва добре да се разбере! Сега на ход е първия да поеме отговорността и да състави редовно правителство! И се радвам че не са ГЕРБ дори е по хубаво за тях! Реално те трябва да са опозиция за да се види новите какво могат, защото е много по лесно отстрани да се лае и много по трудно да се управлява държавата!
Асен

2021.07.07 | 16:24

5
Всичко е една тъжна картинка. Жалко за хората, жалко за нацията, жалко за красивата държава.
Протестиращ

2021.07.07 | 15:23

1
Да изчегъртаме МУТРИТЕ на Радев, Рашков, Мая Магнитска, Чалгарите и Пинокио! Само за месец те съсипаха държавата и ни хвърлиха в хаос! На народа му писна от лъжите им!
А беше то

2021.07.07 | 16:21

4
Рая на земята,само преди месец ъхъ
БРАВО

2021.07.07 | 15:40

3
САМО 5 СЪС БАЦЕ
Анархиста

2021.07.07 | 15:33

2
Просто народа е прост.

Добави коментар

Водещи новини