ГЕРБ в Обзор: Хаосът в държавата пречи на развитието на област Бургас

  • 16 юни 2021 15:37

  • 361
  • 4
ГЕРБ в Обзор: Хаосът в държавата пречи на развитието на област Бургас
© Пресцентър ГЕРБ

По време на краткия живот на 45-ото Народно събрание видяхме абсолютен хаос и липса на диалог за бъдещето на страната ни. Затова и нашият слоган е, че няма да позволим повече хаос. Това заяви пред жителите на Обзор водачът на листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в област Бургас Любен Дилов, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

„Много са задачите за вършене, а в момента са зациклили заради служебния кабинет. Сред тях е и Планът за възстановяване и устойчивост, който непрекъснато търпи промени. В него има важни акценти за Бургас и региона, като четирилентовите пътища, санирането, образованието“, каза на свой ред областният координатор на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Димитър Бойчев. На срещата в Обзор участваха още кметът Христо Янев, както и кметът на община Бургас Димитър НиколовДимитър НиколовДимитър Николов е български икономист и политик, кмет на Община Бургас от 2007 година. Той е роден, който е член на Изпълнителната комисия на партията.

„Най-важно е ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да продължи да бъде най-голяма политическа сила, за да преборим този хаос. Моя задача с всички експерти от листата е да се опитаме да работим в някакъв диалог с опонентите за бъдещето на региона. Такова евентуално сътрудничество е лобизъм за Бургас. Едно е сигурно – каквото е казано от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в през годините, е и направено. Може да се види в целия регион“, категоричен бе водачът на листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Любен Дилов-син.

Димитър Бойчев коментира, че проекти като разширение на пътя Слънчев бряг-Обзор с още една лента, изграждането на автомагистрала „Черно море“ и Университетска детска болница в Бургас продължават да са приоритетни за ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. „Сред вас са хора на малкия бизнес, които трябва лесно, без пречки, да работят. Ето защо вървим все още по-усилено към електронно правителство. То ще е приоритет за следващите 4 години при управление на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Бизнесът трябва да има все по-малък досег до гишета и администрация. Това е начин и за справяне с корупцията”, подчерта областният координатор на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Бойчев сподели още, че подкрепя започнатата инициатива за отделяне на Обзор от община Несебър. „Обзор се разви бурно в последните години, има качествено строителство на хотелска база, но инфраструктурата иззостава. Това трябва да се промени и референдумът бе крачка в тази посока“, допълни той.

Любен Дилов в Бургас: Произволът ще свърши с конструирането на новия парламент

Много въпроси в залата имаше и за санирането. „То трябва да продължи и с разширен обхват. Предвижда се и обновяване на еднофамилните жилища, каквито в Обзор има доста. Какво прави правителството в момента? Пренаписва програмата за енергийна ефективност и иска да заложи 20% съфинансиране. Ако това се случи, ще се стигне до спиране на програмата. От ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в продължаваме да работим в посока безвъзмездно саниране на жилищните сгради, както е и в програмата ни“, коментира Димитър Бойчев.

Кметът на Бургас Димитър Бойчев бе категоричен, че стабилността на България не трябва да се нарушава. „Важно е страната ни да продължи да прилага корпоративно подоходно облагане от 10%. Да се ускори процесът по присъединяването ни към Шенген. Същото важи и за Еврозоната – тя е сигурност, стабилност и правила. Като кмет не видях никаква сигурност в предходия парламент, бизнесът също, а той е стълб на икономиката ни“, заяви Николов.

Novini.bg
361 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Фен

2021.06.16 | 17:26

4
Кмета на Бургас в отпуск ли е, че ходи на предизборна кампания??? Или заплатата върви и кампанията също???

2021.06.16 | 16:56

3
Няма Герб!
КРУМ

2021.06.16 | 16:53

2
Хем е пелтек , хем е лъжлив :)

2021.06.16 | 16:53

1
ТОВА ЛИ СА ВИ ХОРАТА В ОБЗОР? 10-12 ЧОВЕКА?НЯМА ВЕЧЕ ПОДКРЕПА ЗА ГЕРБ!

Добави коментар

Водещи новини