НС на БСП с важни решения до края на месеца за парламентарните избори

  • 12 май 2021 12:35

  • 631
  • 1
НС на БСП с важни решения до края на месеца за парламентарните избори
© Булфото/Архив

Три заседания на Националния съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ще се проведат до края на месец май, съобщиха от пресцентъра на партията. 

Колективният орган на партията ще заседава три пъти в три последователни седмици - на 15-и, 22-ри и 30-и май, като се очаква вземането на важни решения за предстоящите парламентарни избори. 

В БСП се опасявали ГЕРБ да не подкрепят техен кабинет. Нинова отново критикува Слави Трифонов

На първото заседание се предвижда обсъждане на актуалната политическа обстановка, както и приемане на план за действие на база анализа на резултатите на предходния вот. Ще бъде избран и съставът на Националния предизборен щаб на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

На заседанието на 22-ри май се предвижда Националният съвет да избере новия състав на Изпълнителното бюро и да определи водачите на листите и местата за коалиционните партньори и гражданската квота. А на последната предвидена дата, на 30-и май, Националният съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ще се събере, за да одобри окончателно листите за народни представители.

Novini.bg
631 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
К. У. Р за БСП

2021.05.13 | 15:00

1
Ако конярката от крушовица, другарката Лъжа Импексова Крадлова, не беше трагична щеше да е просто смешна!

Добави коментар

Водещи новини