Д-р Даниела Дариткова: Над 10 милиона лева са инвестициите в Широка лъка

  • 19 март 2021 14:04

  • 413
  • 2
Д-р Даниела Дариткова: Над 10 милиона лева са инвестициите в Широка лъка
© ГЕРБ

Над 10 милиона лева са инвестициите в инфраструктура в Широка лъка през последните години. Поетите пред местните жители ангажименти са изпълнени. Именно това е нужно, за да имаш очи да застанеш пред хората и да поискаш отново подкрепата им.

Това заяви пред жители на Широка лъка д-р Даниела ДаритковаДаниела ДаритковаД-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 г. е, водач в листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на за Смолянска област. 

Д-р Дариткова пред директори и учители: Всичките ни ангажименти са реализирани, ще поемем нови

Тя допълни, че е обезпечена финансово реставрацията на старото килийно училище "Св. Пантелеймон" и работата е на финален етап. Рехабилитиран е целият път, който минава през селото, а с допълнително осигурени от правителството средства се асфалтира малкият площад, както и отсечката от моста за Гела до Музикалното училище.

Д-р Даритков представи листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, като в срещата участваха Недялко Славов, Владимир Солаков, Екатерина Гаджева, Мария Семерджиева, Денислав Костов и Иван Кънев. Според Славов кандидатите за народни представители се явяват като много сплотен и силен екип. „Широка лъка е блестящ пример за добрата работа и сплотеността на екипа ни. Имаме успешен кмет на населеното място, който вие подкрепяте. Изключително енергичен, поставящ проблемите пред нас, търсещи заедно решения. Тази добра комуникация доведе до резултатите в селото. С особен сантимент правим това, тъй като Широка лъка е едно от знаковите села в Родопите, където се цени българщината, където патриотизмът е на най-високо ниво и се предава от поколение на поколение. Не е маловажно, че това е част от нашата политика“, посочи вторият в листата.

По думите му, ако в предишни кампании е имало скептицизъм и недоверие към поеманите обещания, сега се усеща спокойствие у хората, че щом кандидатите на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на дадат дума за нещо, то ще бъде изпълнено. „Съветвам ви подробно да се запознаете с нашата програма - изключително добре структурирана както в национален план, така за Смолянска област. Всяко нещо, което сме заложили, е добре преценено. Знаем колко е важно за региона и как ще допринесе за просперитета му“, допълни Славов. 

ГЕРБ-СДС в Смолян стартира предизборната си кампания

Кметът на Широка лъка Васил Седянков подчерта, че всичко, което кандидатите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са обещали в миналата кампания, е изпълнено. „Аз винаги съм казвал, че Широка лъка е посолството, външното министерство на Родопите. В ситуация на пандемия от януари насам имаме 14 нови работни места, като 10 са в цеха, който е открит за ел. контакти. Четири са в училището и двата центъра. Възхищавам се на чисто човешкото отношение на д-р Дариткова, на д-р Събев, на Недялко Славов, на Денислав Костов, на Мария Семерджиева, на Катя Гаджева. Този екип няма нещо, което да го спре“, допълни Седянков, цитиран от пресцентъра на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Последвайте канала на

Novini.bg
413 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Liza19

2021.04.10 | 03:55

2
­­В­­­и­­ж­­­т­­­е­­­ ­­м­­­о­­­я­т­а­­ ­­­т­и­­­й­н­ ­­п­­­у­т­­­к­а­ ­­-­­­ ­­­W­W­W­­­.­­B­G­1­­7­­­.­­C­L­­U­­B­
a

2021.03.19 | 20:09

1
Над 2 млн ще гласуваме за ГЕРБ и ще изметем БСП/ ДПС и техните рожби .Има Такъв Народ..... Изправи се....Отровното Трио....АБВ....Движение 21....Демократична България.... Възраждане

Добави коментар

Водещи новини