ЦИК обяви обществена поръчка за разяснителни клипове за вота

04 февруари 2021 16:55

ЦИК обяви обществена поръчка за разяснителни клипове за вота
© Булфото/Архив
204 0

Централната избирателна комисия (ЦИК) обяви обществена поръчка за избор на изпълнител за изготвяне аудио-визуални и дигитални материали за провеждане на разяснителната кампания за предстоящия вот. Максималната стойност на обществената поръчка е 50 000 лева.

Откритата процедура цели изработването на пет 30 секундни видеоклипа с елементи на компютърна графика и анимация, както и за изработването на пет аудиоклипа, включително авторска музика или придобиване на авторски права по такава. Изисква се и изработването на минимум четири аудиовизуални материала, информационни видеоклипове с игрален и графичен дизайн, заснети в студио с продължителност до 120 секунди с участие на говорителите на ЦИК, жестомимичен превод и текст титри, съдържание и визия в съответствие с изборният кодекс с правомощията, задълженията и отговорностите на ЦИК.

МС отпусна над 65 млн. лв. за осигуряване на честни и прозрачни избори

В тази част на поръчката посочените примерни теми са: гласуване извън страната, Covid мерки, гласуване на карантинирани и болни, начин на гласуване, избирателни списъци и информационен материал за младите хора.

Novini.bg
204 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини