ГЕРБ – София с позиция за неверни твърдения срещу Йорданка Фандъкова

По повод публикуваната невярна и манипулативна информация от Димитър Делчев за агитационната кампания на ПП ГЕРБ в София напомняме, че използването на билбордове в предизборната кампания е позволен и законен начин за информиране на гражданите. Предизборният щаб на ПП ГЕРБ е ангажирал 24 страни на билбордове с рекламна визия на кандидата за кмет на София г-жа Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска от общо 1200 страни на рекламни елементи в София, съобщават от пресцентъра на партията.

Те са наети със сключени договори и информацията е надлежно отразена в регистъра на Сметната палата. Разпространяваната от Димитър Делчев и ДБГ информация за 140 билбордове е лъжа.

По отношение на винилите и транспарантите - всичките те са поставени на частни сгради и терени или по инициатива на собствениците им, или с тяхното изрично съгласие. Поощряваме желанието на ДБГ, които подкрепят кандидатурата на г-жа Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на за кмет на София, за прозрачност на информацията, която касае агитационните материали и тяхното финансиране.

Обръщаме внимание на предизборния щаб на г-жа Манолова, че е нужно да спазват законовите разпоредби и да изпишат върху материалите си задължителния текст: „Купуването и продаването на гласове е престъпление”.

До момента това законово изискване не е спазено. Напомняме, че при обявяването на своята кандидатура г-жа Манолова пое ангажимент всяка седмица от кампанията да публикува на своя сайт информация за средствата, които набира за финансиране на кампанията си. До момента това предизборно обещание не се спазва и остава неясно кой и по какъв начин финансира кампанията на г-жа Манолова.

Използването на билбордове и други рекламни средства е законният начин за агитация и информираност на гражданите. Това, че г-жа Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на излъга в национален ефир, че няма билбордове, е въпрос на манталитет и личен стил. По-важният въпрос, който остава без отговор, е кой и по какъв начин финансира предизборната кампания на кандидата Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Коментари

 1. 2019.10.19 | 06:15

  Падне ли София - пада властта на СДС-аро-СИК-аджийската шайка в цяла България!
  Време е да си върнем Държавата и да потърсим наказателна оговорност на Айдуците от СДС,БСП,НДСВ,ГЕРБ и политическите трупове от другите шайки,допринесли за изкормването на държавата и щавенето на народа.

  1. 2019.10.21 | 14:29

   ГОЛЯМ НАИВНИК ХА ХА .

 2. 2019.10.20 | 14:36

  Вярвам, че Фъндъкова е изборът на гражданите на София.

 3. 2019.10.19 | 10:00

  ГЕРБ СИ ОТИВА !!

 4. 2019.10.19 | 08:40

  А бе те ГЕРБ грабят отвсякъде с безкрайните си далавери,седнали да плачат за едни билбордове на Манолова,откъде били финансирани....

 5. 2019.10.18 | 23:52

  Оставка Фандупкова.

 6. 2019.10.18 | 21:28

  Чудя се защо задавате въпроса, кой финансира Мая Манолова? А ми кой финансира другия " независим " кандидат Румен Радев? Разни безработни, клошари, пенсионери, които дариха по 15000 лева. Естествено финансите идват от незвисимото БСП и Русия разбира се.

  1. 2019.10.18 | 23:37

   че ми накриваа к.уро, твойте руски пияници, червен боклук!

  2. 2019.10.18 | 22:11

   Идиотския кикот е доказателство за наличие на .И.И.Д.И.О.Т

  3. 2019.10.18 | 21:54

   Русия ако е зад Манолова !Тогава ще ви еб@т майката !!!

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Избори

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет