Мая Манолова: Каузата ми е София

За мен е важна и ценна подкрепата на партиите от ляво, и на партиите от дясно. Важна ми е подкрепата и от неправителствени организации, и на всеки столичанин, независимо от неговите партийни пристрастия. Каузата ми е София и смяна на модела на управление на столицата. Това заяви кандидат-кметът на София Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на в сутрешния блок на Нова телевизия.

“Безспорно Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска полага усилия, но столичани се питат дали парите им се харчат ефективно, дали им харесва града, дали е чисто и дали обществените поръчки са прозрачни”, каза още тя.

“Пишем конкретна промяна заедно с граждани. Днес в едно дигитално училище ще обсъдим идеята за “умен град”. Чрез приложение ще може да се следи всяка обществена поръчка, това е предложението ми. Когато процедурата е електронна и тя е изложена онлайн, тогава ще е ясно, кой и защо е спечелил определена процедура”, разкри Манолова.

“Ясно е, че всяка почистваща фирма има клауза, че ще се чисти и след изтичане на договора, до избирането на нова фирма. Проблем с почистването няма как да има”, допълни кандидат-кметът на София.

“Защо Фандъкова най-после не излезе в отпуск, за да може състезанието да е коректно. Не е честно да си правиш ПР през общински мероприятия и чрез откриване на обекти”, попита Манолова.

"5-6 листи ще подкрепят кметската ми кандидатура. Кампанията е негативна, но не я започнах аз", коментира още бившият омбудсман.

“Не се гордея с поведението си по време на протестите срещу Орешарски. Наистина не се гордея, това е една от грешките ми. Казах, че съм предложила Пеевски, което не е вярно. Тогава мъжете в парламента не излязоха смело", разкри кандидат-кметът на София.

"Управлението не е дясно, а задкулисно. Искам "похитеният" град София да се върне на гражданите. Нека да покажем, че парите могат да се харчат ефективно. Промяната ще тръгне от София. Бих гласувала на втори тур, ако аз не стигна до балотаж, за Борис Бонев или архитект Борислав Игнатов- те са хората, които искат промяна и по-зелен град", завърши Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Коментари

 1. 2019.09.19 | 15:50

  "Каузата ми е София"! Каза женичката, която никога не е имала истинска кауза, за която да е работила. Това са фактите. Социалистка, а сега независима. Колкото е била истинска социалистка, толкова и сега е независима.

 2. 2019.09.19 | 08:28

  Червена лъжкиня, никой не ти вярва защо не се кандидатираш за кмет на КОСТИНБРОД ТАМ СИ МНОГО ПОЗНАТА

 3. 2019.09.18 | 12:23

  Пак лъжи и евтин популизъм за балъци! Каузата ти не е София, а докарването на комунистите и турците на власт, за да крадете отново, да фалирате банки да грабите спестяванията на хората, да приватизирате в полза на червените барони, баронеси и приватизаторки, с одобрението на другаря генерал от Москва. Кого си мислиш че можеш да излъжеш, независима кандидатке, не-свързана с БСП. Ние да не сме идиоти!

  1. 2019.09.18 | 12:42

   Пропуснал си осноен въпрос!!Друтарката за каже откъде взе парите за кампанията си!!КОЙ финавсира нейните действия??

  2. 2019.09.18 | 12:31

   Другарке, носителке на морал и духовна чистота, я кажи имаш ли нещо общо със закона ВАНКО1. Работила ли си в полза на братя Галеви? Кой е Кози и какво си правила за него. Ти нямаш нищо общо с комунистите- така ли? Като се опитваш да лъжеш сега, аз трябва ли да ти вярвам? Лъжкиня си от висока класа, затова не бива да получаваш власт и подкрепа.

 4. 2019.09.18 | 10:46

  ако Мая беше кмет до сега, а не тъпата седесарска кокошка Фъндъкова.

  1. 2019.09.18 | 12:26

   Не е само тъпа ватенката, но и смрадлива и платена от кире контрабандата!!Цвъка идиотизми не от идейни подбуди, а за надник

  2. 2019.09.18 | 10:51

   Тъпа ватенко, всички помним колко ''красива'' беше София, по времето на вашата червена чума, ПРИПОМНЯМ, без околовръстни пътища, без депо за боклуци, без фонтани и тротоари, без абсолютно никаква инфраструктура и с много кризи с боклука! София преди 10 години беше пробита корупционна червена кофа, от която изтичиха милиарди особено със червените ''заменки'' и приватизации!

   Така че ватенко проста, дръж си плювалника смръдлив затворен, че много бързо забравихте.,.. ноп няма нищо, ние сините за това сме тук, да ви припомняме на вас ЧЕРВЕНИТЕ педераси, колко ''хубаво'' беше по ваше време!


 5. 2019.09.18 | 12:18

  Прическата не прави визията нито може да промени ХУЛИГАНСКИЯ ТИ ТОН И МАНИЕРИ НА ...., КЛАСА НЕ СЕ КУПУВА, МАРГИНОВА!

 6. 2019.09.18 | 12:14

  НАГЛЕЦ!!! Кого се опитваш фа мамиш с популистките си изцепки??? Че има прост и невеж народ е вярно, но не е достатъчен, за да измамиш България!!! Как ми се иска да загърбя добрия тон и да ти....., ама ТИ го можеш това- нали щеше да се разбираш по мъжки с Борисов, кво стана, а?!

 7. 2019.09.18 | 11:47

  Мая Манолова=лайномет

 8. 2019.09.18 | 11:33

  Разбий далавераджийските схеми на столична община-начело с мънкащата Фандъчка...!
  Успех в трудната борба със закоравелите гробарски далавераджии...!

  1. 2019.09.18 | 11:37

   Май и ти си от електората,а?Чобанин!

 9. 2019.09.18 | 11:34

  Я си покажи диплома за се види по какво си специалист, а каузите ти са ясни-братята,костинброд,ванко едно,фози митницата, история на КПСС в Москва, свирки в двора на църквата...Каузи да искаш, коза кюстендилска- орешарски,КТБ, ИМОТИ за щерката..

 10. 2019.09.18 | 11:17

  Долу комсумолката секретарка и селският и електорат!

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Избрано от Интернет