Димитър Данчев в Бойчиновци: Искаме България и Европа да бъдат по-социални, по-справедливи и по-солидарни

23 май 2019 17:40

Димитър Данчев в Бойчиновци: Искаме България и Европа да бъдат по-социални, по-справедливи и по-солидарни
© БНТ
146 0

"Политиката на социални неравенства, с която ЕНП вече 15 години доминира в ЕС,  доведе до разделението на Европа на няколко скорости. Заради същата политика, в България, управляващите превърнаха българите в мигранти“. Това заяви кандидатът за евродепутат от "БСП за България" Димитър Данчев на среща с жители на Бойчиновци.

Той добави, че целта на БСП е да се пребори с тези неравенства и да се насочи към онези политики, които ще направят Европа по-социална. "Нашата битка е на тези избори да променим България и Европа така, че да бъдат по-социални, по-справедливи и по-солидарни“, допълни Данчев. Кандидатът за евродепутат изтъкна важността на тези избори и призова хората да гласуват с №18 без страх.

"Време е за промяна на модела. В Австрия при съмнение за корупция падна цялото  правителство, а в България само за последните 2 месеца имаше множество скандали, но Бойко Борисов не подаде оставка. Това показва, че управляващите искат единствено да запазят властта и влиянието си, без да мислят за хората", категоричен бе Димитър Данчев.

Novini.bg
146 0

Свързани новини

Коментари (0)

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини