ГЕРБ-Габрово с жалба срещу манипулативни действия на БСП

  • 23 май 2019 14:49

  • 657
  • 10
ГЕРБ-Габрово с жалба срещу манипулативни действия на БСП
©

ГЕРБ-Габрово входира жалба в Районната избирателна комисия срещу нерегламентирани действия от страна на БСП. Върху номера в бюлетината, отбелязан на плакатите на ПП ГЕРБ, са залепени стикери с номера на „БСП за България“. В жалбата е посочено, че с това действие БСП въвеждат в заблуждение гражданите.

„Когато една партия, участваща в изборите, няма политически аргументи, тя прибягва до некоректни, незаконосъобразни и манипулативни действия. Ако БСП осъзнават, че кандидатите на ГЕРБ са по-добри, по-подготвени за евродепутати от техните, то могат да ги подкрепят чрез гласуване на 26 май, а не като лепят стикери с номера на БСП върху плакатите на ГЕРБ“, коментира общинският ръководител на ГЕРБ-Габрово Добромир Проданов.

ГЕРБ-Габрово призовава БСП да не си служи с манипулации и подвеждане на избирателите и апелира компетентните институции за незабавно предприемане на мерки и санкции срещу извършителите, както и отстраняване на манипулативните стикери.

Novini.bg
657 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
Господи пази България 2019

2019.05.23 | 21:19

10

От снимката ясно се вижда как са скъсали старите плакати донякъде и са запелили техните отгоре.Толкова тъпи, че го снимали и подали сигнал до ЦИК.

ХА ХА ХА ХА

2019.05.23 | 18:47

9

Гербавите се насират от страх

Котака

2019.05.23 | 16:31

6

А откъде да съм сигурен дали не са ги сложили самите ГЕРБаджии, за да натопят БСП за такива практики? Може и някой напил се хулиган да ги е сложил. Всеки случай, не е БСП. Никой не е толкова глупав да "пробва" с такива евтини номера.

2019.05.23 | 17:18

8

От комунистие всичко може да се очаква...

БСП ВИЗИЯ за ОБИРА на БЪЛГАРИЯ

2019.05.23 | 17:04

7

хихи ние от БСП всички сме бесови хиени и искаме само да КРАДЕМ и САМО КРАЖБАТА НИ Е В ГЛАВАТА.МАФИЯТА на Баневи,Арабаджиевите перачи на пари,Стайковите бандити и пласьори на цигари и алкохол без бандерол очичките всички барабар с Циганите са на хранилка при БКП/БСП Първо забранявахте на хората да ходят на черкви убивахте ги със атентати,след това дойде ЛукановБСП създаде червената мафия и разграби и распредели ЧЕРВЕНИТЕ БСП КУФАРИ,след това пак се докопахте до власта дойде ВИДЕНОВ БСП тогава ограбихте спестяванията на Българите фалирахте Банките нямаше откаде да си купим портокали като малки сме чакали с нетърпение да доиде нова година за да ни докарат изгнили портокали насипно с една газка хората се редяха за хлеб на опашки ,Распродадохте земите през станишково БСП време по морето и сега дойде време да строите и да хвърляте бомби.знаем много добре как са се случвали нещата,открадохте КТБ по орешарско БСП време и ся със мръсните пари съботирате България,ноВреме е комунистите да се разплатят с НАРОДА. Истината, която крият: Рекорд на нелегално изнесени 24,500 млрд. Уникален хаос и безконтролността на управление по време на премиера С. Станишев, финансов министър Пл. Орешарски при двата мандата на Г. Първанов. Председател на бюджетната комисия в парламента е Й. Цонев. Общо с Тройната коалиция, резултатът е смразяващ за държава като малка Б-я 55-60 млрд. $+Сключени неизгодни договори. В тези договори има клаузи, които трябва да се спазват и ББ трябва да плаща като поп. Подареният бълг.държавен златен резерв на Москва от Живков и над 100 млрд.+пенсионният фонд и др.по време на фалита. Днешна Б-я е понесла тази загуба заради безконтролното у-ние по това време и олигарсите, които безконтролно и директно са я ограбвали. Днес, не питайте защо е бедна Б-я и как Р. Гечев, Станишев, Р. Петков, братя Милен и Г. Велчеви (владеещи черноморието), Нинова, Първанов и т.н.са милионери. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ШАЙКА. Комунистите създадоха корупцията, олигарсите и КТБ, което си фалираха. Защо Нинова и сие са гласували да не се търси отговорност за откраднатите евро фондове по време на тяхното у-ние? На финала, награда за пладнешките грабежи стават евродепутати. Наглостта им няма край, вече се предлагат и обвиняеми. Г. Свиленски Рогачев, разплалете се вие с НАРОДА. ВЪРНЕТЕ ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ ОТ Б-Я. Няма да има предсрочни избори и победа няма да имате. Народът няма да ви позволи повече своеволия и грабежи. Бедният НАРОД НЕ ВИ ИСКА!!! няма да ви се получат нещата ще лежите там където ви е мястото БСП КРАДЦИ

2019.05.23 | 15:32

2

ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА ЛЕПИ ТАМ.ПОСЛЕ ГРОБАРИТЕ ЩЕ ЗАЛЕПЯТ ВЪРХУ ТЕХНИТЕ И ТАКА НЯКОЛКО ПЪТИ ДО НЕДЕЛЯ.А ИНАЧЕ СЛЕД ТОВА ЩЕ ГИ ГЛЕДАМЕ ДО СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ПОНЕ.НИКОЙ НЯМА ДА СИ НАПРАВИ ТРУДА ДА ГИ СВАЛИ.НИТО ЕДНИТЕ,НИТО ДРУГИТЕ.

2019.05.23 | 15:58

5

не са налепени върхо техните/ въпреки че по закон нямат право да лепат въру тях/А СА ПОДМЕНИЛИ НОМЕРАТАГЛЕДАЙ МАЛКО С ЧЕРВЕНИТЕ ОЧИЛА

2019.05.23 | 15:51

3

та те червените безбожници баха налепили кандидат-крадците на партията си върху некролози, та няма да лепят върху плакатите на други партии! Това са мръсни , нагли гьонсурати, способни на всяка само мислима мерзост! ДОЛУ БСП! Нека да ги изпратим ЗАВИНАГи на бунището на историята, където им е мястото на тези изверги и народоунищожители!

Избирател

2019.05.23 | 15:52

4

Та те червените безбожници бяха налепили кандидат-крадците на партията си върху некролози, та няма да лепят върху плакатите на други партии! Това са мръсни, нагли гьонсурати, способни на всяка само мислима мерзост! ДОЛУ БСП! Нека да ги изпратим ЗАВИНАГИ на бунището на историята, където им е мястото на тези изверги и народоунищожители!

2019.05.23 | 15:15

1

да измамят да окрадат да шмекеруват партизанщина .

Добави коментар

Водещи новини