Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Ивелина Василева участва в кръгла маса на тема "Разговор за Европа"

  • 10 май 2019 10:19

  • 200
  • 0
Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Ивелина Василева участва в кръгла маса на тема "Разговор за Европа"
© Пресцентър ГЕРБ

Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Ивелина ВасилеваИвелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 г. в Бургас. През 1988 г.  завършва участва в кръгла маса на тема "Разговор за Европа" в столичния квартал "Младост". Обсъждани бяха теми, свързани с предизвикателствата пред Европейския съюз, европейския път на България и реализираните проекти благодарение на еврофинансирането, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Ивелина ВасилеваИвелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 г. в Бургас. През 1988 г.  завършва подчерта, че трябва бъдат отчетени позитивните промени в страната ни при управлението на ГЕРБ. „Само за последните пет години е увеличен БВП с 39%, спрямо показателите през 2014 година. Приходите в бюджета са увеличени с над 50%. Минималната работна заплата от 2014 до 2019 година е увеличена с 60%, средната работна заплата с близо 40%“, информира Василева и добави, че благодарениe на представителите на ГЕРБ в ЕП е договорен по-голям бюджет за страната ни в периода 2021-2027 година. Средствата ще са с 3,5 млрд. лева повече.

Ивелина ВасилеваИвелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 г. в Бургас. През 1988 г.  завършва каза, че евродепутатите от ГЕРБ ще отстояват по-добър живот за гражданите, повече възможности за икономиката и по – високи доходи. Те ще работят за националните интереси на страната за стабилност и сигурност.

По време на срещата Василева припомни, че един от основните приоритети на партията е качественото образование. Тя, добави, че освен увеличаване на заплащането в сектора са предприети действия за повишаване на квалификацията, за да бъде учителската професия по- привлекателна за младите хора.

В срещата участваха народните представители от ГЕРБ Валентин Николов и Мария Илиева и заместник-министърът на труда и социалната политика Зорница РусиноваЗорница Русинова Зорница Русинова е магистър по международни икономически отношения  от Университета за.

По време на срещата Русинова коментира, че не се подготвя Закон за детето, а работата по Националната стратегия за детето е спряна. Тя добави, че проект на такъв нормативен акт не се подготвя. Русинова добави, че по темата се тиражират фалшиви новини в публичното пространство. Тя коментира, че редица социални програми финансирани от европейските фондове подпомагат хиляди хора в неравностойно положение.

Novini.bg
200 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини