По случай Деня на Европа МГЕРБ-Бургас пуснаха във въздуха 109 балона с послания за ЕС

  • 10 май 2019 09:35

  • 160
  • 1
По случай Деня на Европа МГЕРБ-Бургас пуснаха във въздуха 109 балона с послания за ЕС
© Пресцентър ГЕРБ

МГЕРБ отбеляза с атрактивна инициатива 9 май - Деня на Европа. Младежите пуснаха 109 балона в подкрепа на кандидата за евродепутат Ивелина ВасилеваИвелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 г. в Бургас. През 1988 г.  завършва, които полетяха от терасата на КЦ "Морско казино" в Бургас. Балоните бяха с различни послания, свързани с европейската солидарност и настоящата кампания за евроизбори. Жители на морския град също се включиха в събитието, От МГЕРБ бяха приготвили и интерактивна рамка за снимки. Инициативата бе подкрепена и от кандидата за евродепутат Жечо Станков, както и от общински съветници от ГЕРБ-Бургас.

"Мисията, която имам, е дори от София, да работя за жителите на област Бургас, защото преди всичко, това е мястото, на което живеем, ще се върнем някой ден, ще отглеждаме своите деца и този регион е най-важен за нас", коментира Жечо Станков, който е и зам.-министър по енергетиката.

"Бургас е Европа и това може да се усети навсякъде около нас. Искаме да продължи развитието на бургаски регион и на България, това може да се случи само с последователната политика на ГЕРБ. Нека гражданите бъдат активни на предстоящия вот на 26 май, вярвам, че младите хора са двигател на страната ни и за тях предстоят само положителни промени", коментира председателят на МГЕРБ Николай Василев, цитиран от пресцентъра на ГЕРБ.

Novini.bg
160 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
един

2019.05.10 | 10:41

1

пуснали балони, а после имало боклуци в природата..

Добави коментар

Водещи новини