Информация от Ситуационния център на МВР след приключване на изборния ден

  • 26 март 2017 23:21

  • 3729
  • 1
Информация от Ситуационния център на МВР след приключване на изборния ден
©

Изборният ден завърши в спокойна обстановка. Към 22 часа изборният процес във всички избирателни секции на територията на СДВР и областните дирекции на МВР е приключил. Няма данни за възникнали проблеми и инциденти. Създадена е необходимата организация за съпровождане и транспортиране на изборните протоколи и материали.

На откритата линия в Ситуационния център на МВР са получени 83 сигнала, от които 21 са съотносими към дейността на МВР. За сигналите са изготвени телеграми и са изпратени за проверка на компетентните структури.

Обстановката в зоните за отговорност на РД“Гранична полиция“ е нормална.

Между 18 и 19.30 часа в звената на Дирекция „Български документ за самоличност“ са издадени общо 45 удостоверения при изгубен, откраднат, повреден или унищожен документ за самоличност /лична карта или личен зелен паспорт и липса на възможност да бъде издадена нова лична карта от СДВР и ОДМВР.

Общо на 26.03.2017 г. издадените удостоверения са 508, а от началото на изборния процес – 1287.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
3729 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ВАЖНО!!!

2017.03.27 | 06:59

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

Добави коментар

Водещи новини