Джамбазки: Ще разговаряме с първата политическа сила, хората не искат нови избори

  • 26 март 2017 20:24

  • 103
  • 4
Джамбазки: Ще разговаряме с първата политическа сила, хората не искат нови избори
©

Искам да благодаря на всички, които ни подкрепиха. Резултатите показват, че ситуацията се запазва такава, каквото беше преди изборите.

Това каза пред камерите на Нова телевизия Ангел Джамбазки от Обединените патриоти. Ще водим разговори с първата политическа сила. Нашите цели са ясни - увеличение на доходите и пенсиите, справяне с мигрантската вълна и заплахата от Турция, справяне с битовата престъпност. Убеден съм, че хората не искат избори. Трябва да изчакаме официалните резултати и да видим кои партии влизат в парламента. Не мога сега да коментирам темата за коалиции, каза още той.

Заедно с него гост беше и Желю Бойчев от БСП. Ние сме единствената партия, която вдига два пъти гласовете си. Искам да благодаря на всички, които гласуваха за нас. Не искам да коментирам преди да излязат официалните резултати. Ако ГЕРБ спечелят, ще ги поздравим. Категорично заявявам, че ще отстояваме нашата предизборна програма. На България й трябва радикална промяна. Ние няма да участваме в управление, което не работи за такава промяна, каза Бойчев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
103 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Брех

2017.03.27 | 13:01

2
Брех, какви патриоти сте вие. 1. Волен Сидеров - пари назаем от Доган за да прави партия. 2. Валери Симеонов - всъщност е Балевски т.е. заклет комунист по род. 3. Красимир Каракачанов - комуне доносник на ДС. На кого благодарите, че са ви избрали с тия лидери - на тези дето не зна
кур доганов зо Бойкоуглу

2017.03.27 | 19:44

4
ей курво ,не знаеш ли Бойко феса е турчин и предател на България .
турчин

2017.03.27 | 13:02

3
бойко феса пак ще го лапа на Доган както винаги
Каро

2017.03.27 | 13:01

1
Посочи ми един който да е спечелил от заигравката със ГРИП.

Добави коментар

Водещи новини