Екатерина Захариева: Гласувах за европейското бъдеще на България (снимки)

  • 26 март 2017 13:46

  • 1198
  • 3
Екатерина Захариева: Гласувах за европейското бъдеще на България (снимки)
© Фейсбук/ Екатерина Захариева

"Преди малко пуснах своята бюлетина в Езиковата гимназия „Бертолт Брехт“ в Пазарджик – училището, което ми даде толкова много", съобщи Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на във Фейсбук.

 

Снимка: Фейсбук/ Екатерина Захариева


"Гласувах за европейското бъдеще на България, гласувах за по-добро образование. Искам от утре България да бъде стабилна и обединена. Искам жителите на област Пазарджик да живеят добре, да се чувстват спокойни и сигурни. Ще се радвам, ако като политици успеем да направим така, че младите ни съграждани от нашия красив край останат да живеят и работят тук", заяви  тя.

"Гласуването е право, но и задължение, затова днес призовавам всеки да отдели от времето си и да го направи", написа още Захариева.

Снимка: Фейсбук/ Екатерина Захариева

Последвайте канала на

Десислава Станева
1198 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ПАДПАДЪК

2017.03.27 | 20:02

3
ДА ВИ ПИКАМ НА ИЗБОРИТЕ ....НИКОЙ НЕ МСЛИ ЗА НАРОДА И СЪМ СИГУРЕН ЧЕ ПРОМЯНА ЩЕ ИМА САМО НА ОНЯ СВЯТ...ВАЖНОТО ЗА ВАС Е БИЗНЕС ДАЛАВЕРА И КОКАЛАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

2017.03.27 | 20:02

2
шибана комсомолска крадла - марш в москва!
FM

2017.03.26 | 16:49

1
Аз гласувах за България.

Добави коментар

Водещи новини