Мая Манолова: Гласувах с надежда за държава, стояща зад своите граждани

  • 26 март 2017 13:37

  • 1602
  • 1
Мая Манолова: Гласувах с надежда за държава, стояща зад своите граждани
© Булфото (архив)

Гласувах с надежда за държава, стояща зад своите граждани. Това каза пред журналисти омбудсманът Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, веднага след като упражни правото си на глас в парламентарните избори. Тя гласува в Кюстендил.

„Гласувах с надежда за това, че утре политиците няма да се събудят с амнезия и ще помнят още предизборните си обещания. Гласувах с надежда веднага да започнат с основното от тях – повишаване на доходите на българските граждани, защото това обещаха”, каза Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Тя посочи, че надеждата й е за силна и свободна България, която да стои зад всеки свой гражданин. „Аз вече съм готова с пакет от законодателни промени, които са от спешна необходимост, и които имат нужда от едно стабилно мнозинство”, каза Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1602 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.03.31 | 20:30

1
ЩОМ И МАЯ Е ГЛАСУВАЛА ЗА ДЯСНОТО.. ЯСНО.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини