Цветан Цветанов в село Радилово: ГЕРБ не дели населените места на малки и големи

  • 19 март 2017 17:23

  • 9093
  • 6
Цветан Цветанов в село Радилово: ГЕРБ не дели населените места на малки и големи
© ГЕРБ

Силата на ГЕРБ е, че ние не делим хората по пол, възраст или вероизповедание. Ние не делим населените места в България на големи и малки. Заставаме пред вас с лицата си и искаме Вашето доверие на 26-ти март, за да работим за всеки един от вас в следващите четири години. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа пред жители на село Радилово, община Пещера.

Той заяви пред присъстващите, че капитанът на отбора в Пазарджик Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на е стойностен човек със силна воля, чийто глас се чува в Брюксел. „Г-жа Захариева е родена и завършила висшето си образование в Пазарджик и ще работи за развитието на региона. Страната ни е част от обединена Европа и трябва да бъде представлявана от личности, на които може да се има доверие. ГЕРБ е демократична партия, създадена от народа и за нас хората са най-важни“, обясни Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ бе категоричен, че в следващ управленски мандат партията няма да прави компромиси и всеки ангажимент ще бъде разписан с ясни срокове.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа направи анализ на икономическото развитие на страната през последните две години. „Само през миналата година страната ни е посетена от 8 милиона туристи, но хотелиерите се сблъскват с липсата на работна ръка. Точно затова акцентът в предизборната програма на ГЕРБ в образованието с фокус дуалното професионално обучение“, каза той.

Водачът на листата на ГЕРБ-Пазарджик Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на изтъкна, че взаимодействието между местната власт, парламента и правителството е изключително важно, за да се случват добри неща в населените места. „Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за днес е казала, че демокрацията ни е отнела много. Аз мисля че демокрацията е дала най-много на българските граждани. Всяка събота и неделя ще бъда тук, за да чуя още за вашите проблеми и виждания за развитието на страната“, допълни още Захариева.

На срещата присъстваха още евродепутатът Андрей Новаков, кандидатът за народен представител от листата на ГЕРБ Десислава Костадинова, кметът на Пещера Николай Зайчев и областният координатор на ГЕРБ Пазарджик Найден Шопов.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
9093 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
българин

2017.03.21 | 06:51

6
абе що като сте на власт не ходите никъде или ходите ,ама с охрана,а сега сте хукнали като бесни,гадове алчни продажни
hayabusa

2017.03.20 | 07:33

5
а батко къде е,на коя трибуна се подпира,чакаме го в 120 минути на кръстосан разпит,останали в България една девствена трибуна където боце не се е подпрял докато разказва приказки от шехерезада и али баба. :)

2017.03.20 | 07:33

4
Кажи им за физкултурните салони които ще им построиш ако не умрат от глад.
само ги

2017.03.20 | 07:33

3
обезлюдява
борислава

2017.03.20 | 07:33

2
И представа си нямате как живеят бедните хора по малките населени места,за вас те не съществуват,сега може да говорите каквото си искате,но никой не ви вярва.Особено села,където не сте спечелили вие сте ги отписали

2017.03.19 | 22:31

1
Не им вярвам- ще гласувам за Нова Република !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини