Цветанов в Суворово: Всяко управление на БСП води до катастрофални последствия за държавата

  • 14 март 2017 20:27

  • 1510
  • 4
Цветанов в Суворово: Всяко управление на БСП води до катастрофални последствия за държавата
©

ГЕРБ предлага реални решения за България, защото зад всеки един приоритет в управленската ни програма стои сериозен разчет и анализ.

Целта ни е да градим устойчивост на държавата със стабилна данъчна политика. Програмата ни за управление е насочена към нуждите на хората във всяка една сфера. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа по време на среща с жители на Суворово. Той призова хората да не се поддават на популизма, с който ги заливат опонентите на ГЕРБ. "Българските граждани не трябва да забравят, че след управлението на тройната коалиция правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се наложи да разплати задължения за над 6 млрд. лева за две години. С тези пари можеше да се реализират много реални неща за всички общини. След всяко управление на БСП следва катастрофа. Трябва да се преборим с манипулациите и популизма с номер 11 в бюлетината за ГЕРБ", подчерта Цветанов. Зам.-председателят на ГЕРБ обясни, че партията е доказала, че не дели кметовете на наши и ваши и не блокира проекти. "Ние подкрепяме всички населени места и целта ни е да обединим усилията си, за да постигнем още по-сериозни резултати както в Суворово, така и в цялата страна", каза той.

Цветанов изтъкна, че сериозен акцент от управленската програма на партията е до сто процента финансова подкрепа от държавата за инвитро процедури, както и доизграждане на инфраструктурни проекти, които дават възможност привличане на инвестиции и работни места в общините. Той акцентира и върху мерките, които ГЕРБ предвижда за справяне с битовата престъпност. "Целта ни е да осигурим полицай във всяко населено място, видеонаблюдение и повече коли за полицаите“, каза зам.-председателят на ГЕРБ.

Водачът на листата на ГЕРБ във Варна Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена акцентира, че безспорен приоритет в управленската програма на ГЕРБ е автомагистрала "Хемус". „В същото време искаме да подкрепим и всички малки населени места - чрез създаване на фонд за ВиК инфраструктура в тези райони и на фонд, чрез който ще се финансират ремонтите на малки общински пътища“, каза тя.

„Ще подкрепим и учителите, защото нация без образование няма бъдеще. Затова ще работим за двойно повишаване на учителските заплати и подобряване на материалната база в училищата", допълни Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена. Тя подчерта категорично, че ГЕРБ е за прекратяване на порочната практика на фалшивите телкове. „Всички наши цели са реално изпълними“, коментира Павлова и призова хората да не се поддават на популизма. По думите й, още на 27-ми март балонът с гръмките обещания на БСП ще се спука.

Novini.bg
1510 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
fgh

2017.03.17 | 14:33

4
Хора, писна ми бе, престанете, просто престанете. Тоя Борисов НЕ СЛИЗА от новините. Всеки ден, всеки ден, какво постигате? Казва нещо ново ли? Постига нещо ли? Експлоатира сума ти и телевизии и медии да му правят кампанията. Ял, почесал се.... писна ми 10 новини на ден за ГЕРБ, посл
Искам Бойко

2017.03.15 | 15:24

3
Ще гласувам за ГЕРБ за да вдигнат още винетките и да вкарат Тол таксите от които ще скубат милиони за Бойко но обещаха да дават и на мен за това ще гласувам за тях.
margret ta4ar kaza

2017.03.15 | 07:36

2
niama po golemi izmamnici ot komunetata t/m/d.e/
Гост

2017.03.15 | 07:36

1
Оооо те са знаели къде е Суворово...хахахахах

Добави коментар

Водещи новини