Красен Кралев: Ще постигнем ръст на доходите чрез силна икономика

  • 14 март 2017 10:52

  • 2515
  • 2
Красен Кралев: Ще постигнем ръст на доходите чрез силна икономика
© ГЕРБ

По-високи доходи чрез постигането на силна икономика гарантира управленската програма на ГЕРБ.

Това заяви на среща с жители на с. Горен чифлик Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във, кандидат за народен представител и бивш спортен министър в кабинета „Борисов 2”, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. По думите му ГЕРБ има ясна визия и точни разчети за създаването на среда за бизнес, която устойчиво да подобри стандарта на живот у нас. „Ще постигнем минимална работна заплата от 650 лв., а средна работна заплата - от 1 500 лв. Предвиждаме двойно увеличение на заплатите на учителите, а чрез европейските фондове ще се осигури минимална заплата и за бабите, които гледат внуците си”, посочи Кралев.

Той постави акцент и върху ролята на икономическата зона на територията на областта, за да има повече работни места и по-високи доходи. „Зоната за иновации и развитие, в която обединяват усилията си общините Варна, Аксаково, Белослав и Девня, ще бъде мощен стимул за повече инвестиции в целия регион. Той има огромен потенциал, който трябва да се разгърне. Държавата ще съдейства за изграждането на необходимата за целта инфраструктура”, подчерта Кралев и увери, че в лицето на варненските депутати от ГЕРБ жителите на областта имат силно лоби в парламента.

„Въвеждането на тридетния модел става стратегически национален приоритет. Майките, които искат да се върнат по-рано на работа, ще получават подкрепа от държавата, като се предвижда възможност включително и за изграждането на ведомствени детски градини”, коментира Веселин Цонев от варненската листа на ГЕРБ.

„От вота на всички ни на 26-и март зависи дали развитието на България ще продължи или ще се върнем години назад. Подкрепете ни с номер 11 в бюлетината, за да надградим постигнатото”, призова Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във.

В присъствието на кмета на община Долни чифлик Красимира Анастасова той представи и визията на ГЕРБ за създаване на условия за спорт в училищата. „Ще инвестираме в изграждането и ремонта на физкултурните салони. Всяко българско училище трябва да има зала за спорт. Това е грижа за здравето на децата, за здравето на нацията”, категоричен бе Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във.

Участие в срещата взе и Пламена Василареас, кандидат на ГЕРБ за народен представител.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2515 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.03.14 | 16:47

2
Ще постигнем, ще направим... А досега къде бяхте???

2017.03.14 | 16:47

1
Този рефрен го слушаме вече 30-тина години...

Добави коментар

Водещи новини