Николина Ангелкова: Ще съдействам за изграждането на пътя Сливница-Брезник

  • 10 март 2017 16:57

  • 7819
  • 3
Николина Ангелкова: Ще съдействам за изграждането на пътя Сливница-Брезник
© Пресцентър ГЕРБ

Водачът на листата на ГЕРБ-София област Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard се срещна с персонала на фирма, занимаваща се с металообработка.

Министърът на туризма в правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г представи пред присъстващите основните приоритети, които си поставя ГЕРБ – инвестиция в образованието, икономически растеж и по-високи доходи за хората. Тя посочи, че ГЕРБ инвестира в инфраструктурата, защото това позволява привличането на бизнеса в общините. "В следващ управленски мандат на ГЕРБ ще съдействам за изграждането на пътя Сливница-Брезник, защото по този начин ще се провлекат инвестиции в региона", каза тя.

"Стабилната икономическа среда във втория кабинет на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г дава възможности за увеличаване на средната работна заплата за страната, която в края на мандата да достигне 1500 лв.", посочи Ангелкова, цитирана от пресцентъра на ГЕРБ. "Ще работим и за прогресивното увеличение на всички пенсии", добави тя.

По отношение на газовата връзка България-Сърбия Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard посочи, че 45 милиона са осигурени от ЕС. "При редовен кабинет ще съдействаме на сръбската страна в отношенията и с Европейската комисия, за да стартира максимално бързо изграждането на газопровода", посочи тя.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
7819 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.03.11 | 17:28

3
Какво ще съдействаш ??? Едва ли скоро ще се върнете на власт Блажени са вярващите !!!
Владо

2017.03.11 | 17:27

2
Тая не беше ли бивша министърка на ТУРИЗМА ? И от строителство ли почна да разбира? Може, след като бившата правосъдна ходи да инспектира завод за авточасти ...
Boiko Nasrerisov

2017.03.11 | 17:27

1
Predizborno natiagane .Svini dolni kradlivi

Добави коментар

Водещи новини