Красимир Велчев: Бизнесът трябва да има добри условия (снимки)

  • 10 март 2017 15:31

  • 3232
  • 0
Красимир Велчев: Бизнесът трябва да има добри условия (снимки)
© Булфото (Архив)

Бизнесът трябва да има добри условия, за да работи и да създава повече работни места. Това заяви водачът на листата на политическа партия ГЕРБ в Перник Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на в разговор с ръководството и служителите на шивашка фирма „Блу пойнт“.

Той подчерта, че именно във времето на двата мандата на правителството на Бойко Борисов се е усетило онова стабилизиране на страната, което дава спокойствието и увереността за стартиране и развитие на бизнес.

„Продължаваме с инвестициите в образованието и гарантираме ежегоден ръст на държавния бюджет за образование“, заяви още Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на.

Кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ представиха част от приоритетите, свързани с развитието на професионалното образование в активно партньорство с бизнеса. Те бяха единодушни, че работни места, високи доходи и развиваща се икономика се постигат само с качествено образование.

Снимки ГЕРБ

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
3232 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини