Ангелкова: Целта на ГЕРБ е младите хора да останат в България

  • 09 март 2017 14:44

  • 1731
  • 3
Ангелкова: Целта на ГЕРБ е младите хора да останат в България
© ГЕРБ

На първо място поставяме като основна цел образованието, защо без да имаме необходимото образование, без да сме обучили децата си, трудно можем да вървим напред. Нашата цел е младите хора да останат в България.

Това каза водачът на листата на ГЕРБ-София област Николина Ангелкова по време на среща с жители на с. Карлиево, община Златица, съобщиха от пресцентъра на партията. Тя бе категорична, че програмата на ГЕРБ е фокусирана върху учителите, защото след родителите те са най-важните хора за развитието на детето. „Позволихме си да включим думичката „принуда“ и да накараме всяко дете да ходи на училище, защото за нас е важно да имаме образована нация", отчете Ангелкова.

Министърът на туризма в правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г пое ангажимент пред жителите на с. Карлиево при нов управленски мандат на ГЕРБ да съдейства за изготвянето на проект за рехабилитацията на „Златишкия проход". „Знам, че това е голям проблем за общините от района и аз ще работя за решаването му", посочи Николина Ангелкова.

По отношение на социалната политика водачът на листата на ГЕРБ-София област уточни, че ГЕРБ предвижда прогресивно увеличение на всички пенсии. По думите й, притеснително в програмата на БСП  са безлихвените кредити, които  ще се отпускат. „БСП искат да национализират банките ли? Защото, ако това се случи, те ще фалират", каза  Ангелкова. 

Министърът на туризма в правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г заяви, че ГЕРБ обещава само неща, които може да изпълни. „ГЕРБ ще създаде няколко индустриални зони по подобие на тази край Пловдив, които да привличат инвеститори и да създават работни места", добави Николина Ангелкова. Като друг приоритет в програмата на ГЕРБ тя отчете премахването на бюрокрацията.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1731 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Видими резултати

2017.03.10 | 00:44

3
Виждаме,виждаме...снимката която е сложена говори много

2017.03.09 | 16:22

2
Като се сетя колко месеца им трябваше да смятат дали ще има по 40 лв коледни добавки, сигурно 4 години ще смятат с колко да увеличат пенсиите. Освен да ги принудите да ходят на училище как точно после ще ги задържите младите хора ???
:(

2017.03.09 | 15:14

1
Не и като я бетонирате.

Добави коментар

Водещи новини