Владимир Тошев: Има голяма разлика между това да искаш власт, и да искаш доверие

  • 08 март 2017 19:41

  • 1858
  • 3
Владимир Тошев: Има голяма разлика между това да искаш власт, и да искаш доверие
© ГЕРБ

Северозападна България ще бъде основен приоритет в следващия управленски мандат на ГЕРБ. Това подчерта водачът на листата на ГЕРБ за 5-и МИР – Видин Владимир Тошев по време на поредица срещи с жители на област Видин.

Предизборните срещи започнаха в с. Дреновец, община Ружинци, където присъства и кметът на общината Александър Александров.

Владимир Тошев започна разговора с призив към избирателите – когато кандидатите на партии идват при тях, да разсъждават над всяка казана дума и дадено обещание. „На 26 март гласувайте с мисъл – с мисъл за себе си, за децата си, за Дреновец, за Ружинци, за България. Ако вие и вашите близки се подлъжете сега по гръмки, но празни обещания, ще ходим на избори отново и отново. Ние от ГЕРБ предлагаме правилната посока – от вас, избирателите, зависи да вървим по-бързо напред“, заяви водачът на листата на ГЕРБ за видинския многомандатен избирателен район. Той подчерта, че жителите на община Ружинци имат пред очите си пример как управлява ГЕРБ, визирайки изключително успешната работа и постигнатите резултат от кмета на общината Александров само за една година.

„Благодаря ви за подкрепата, която ни дадохте през 2015 година, избирайки кметове и на община Ружинци, и на село Дреновец от ГЕРБ. Кметът на община Ружинци Александър Александров изброи какво е направено от началото на мандата му и какво предстои – 300 000 лв. за ремонт на малките улички в селата Ружинци и Дреновец, ремонти на общински сгради за над 200 000 лв. „Ако не беше помощта на ГЕРБ – и специално на г-н Владимир Тошев, това нямаше да бъде възможно“, сподели кметът на Ружинци.

Партия ГЕРБ не дели кметовете на наши и ваши, а помага на всички общини – това заяви в Чупрене водачът на листата на ГЕРБ за видинския многомандатен избирателен район Владимир Тошев. В тази връзка той обясни, че преди 5 години Община Чупрене е получила безвъзмездна помощ от държавата в размер на 670 хил. лв. за разплащане на водопровода в село Горни Лом. Само който не работи, само той не прави пропуски – посочи Тошев.

Той допълни, че през тези 11 години от създаването си партия ГЕРБ не е спирала да работи, като за тези години със сигурност сме допуснали и грешки. „Както нашият лидер Бойко Борисов сподели, когато подаде оставка – ние не взимаме власт, ние искаме хората да ни делегират права да управляваме. Има голяма разлика между това да искаш власт, и да искаш доверие. След президентските избори в обществото се беше създало напрежение – при тази ситуация правилното действие е отново да попитаме българското общество кой да управлява държавата. Настъпи моментът включително и вие в община Чупрене да изразите своята воля. Разчитаме, че на 26 март ще подкрепите листата на ГЕРБ с №11. Важно е!“, подчерта Владимир Тошев.

В началото на срещата в гр. Брегово водачът на листата на ГЕРБ в 5-и МИР – Видин Владимир Тошев благодари на хората в Бреговска община, които са дали подкрепата си на местните избори през 2015 година за кандидата на ГЕРБ. „Благодарение на Вас успяхме да разбием легендата, че Брегово е най-червената община”, посочи Тошев, като напомни, че само около 70 гласа не стигнаха на ГЕРБ, за да има кмет и в Брегово. „С това доказахте, че бреговчани са разсъдливи, умни и прогресивни хора”, сподели той. „Нека ние с вас на 26 март с №11 да подкрепим усилията на Бойко Борисов и ГЕРБ – не за да вземем властта, а за да бъде управлявана България така, че един ден да не се срамуваме пред децата и внуците си какво сме направили с тази прекрасна страна”, призова водачът на листата на ГЕРБ за 5-и МИР – Видин.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1858 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.03.09 | 10:57

3
Хората от Видин знаят и не вярват на измислиците и лъжите на Гроб.Помнят обещанията за работната ръка при строежа на Дунав мост-2.Дадоха го на испанска фирма и нямаше нито един български работник.Така че гроб само лъжат и обещават затова на 26 март Видинска област ще накаже г
оня с коня

2017.03.09 | 10:57

2
Абе вие срам нямате ли? Държите народа на границата на оцеляването. Сега виждате че може да загубите и почнахте да обещавате , че и на луната ще стъпим ако изберем вас. Не ви е срам.
NIK

2017.03.09 | 10:57

1
AIDE - LEVITE - U LEVO ... SAMO GERB !!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини