Красимир Велчев: Гордея се с листата на ГЕРБ в област Перник (снимки)

  • 08 март 2017 16:43

  • 4709
  • 5
Красимир Велчев: Гордея се с листата на ГЕРБ в област Перник (снимки)
© Пресцентър ГЕРБ

Гордея се с листата на ПП ГЕРБ в Перник. Личностите, които представят партията ни в Перник, най-добре отразяват приоритетите в предизборната ни програма. Това заяви водачът на политическа партия ГЕРБ в 14-ти многомандатен избирателен район Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на в разговор със служителите на фирма "Прим" ООД. Той запозна присъстващите с акцентите в предизборната програма на политическата сила.

"В рамките на следващ 4-годишен мандат е възможен значителен ръст на минималните доходи", заяви Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на и добави, че доходите трябва да растат, заедно с ръста на икономиката. Той обясни, че сигурността на гражданите и стабилността в държавата са издигнати като национален приоритет в управленската програма на партията.

"Ако спечелим изборите, ние ще продължим да надграждаме политиката, която и досега сме водили", категоричен беше той. Велчев подчерта, че ГЕРБ ще работи за възстановяване на дуалното обучение и за насърчаване на връзката на образователната система с нуждите на пазара на труда", каза Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на, цитиран от пресцентъра на ГЕРБ.

Втората в листата Ирена Соколова призова присъстващите да гласуват с разум и поглед към бъдещето.

По случай Международния ден на жената кандидатите за народни представители поднесоха на работещите във фирмата дами цвете, като им пожелаха да бъдат здрави, обичани и щастливи.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4709 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
гергана

2017.03.09 | 22:57

5
Каква политика досега внедрявахте,на мизерия,безработица,без сигурност,та вие освен една магистрала и рязането на лентички май няма друго с което да се похвалите.А и ти като партиен секретар не говореше толкова лъжи,колкото сега
оня с коня

2017.03.08 | 23:14

4
Усещам как всички работници във фирми подкрепяни от герб ще ходят да гласуват под строй иначе са на улицата.

2017.03.08 | 18:56

3
Боже боже колко мъка има по този свят.Строили 6-7 тьотки дали им по един завехнал гербер и ............ абе що не го духате гробари на народа.
РАЗБИРАЧ

2017.03.08 | 18:56

2
ДОЛУ ГЕРБ! ВЪН МАФИЯТА ОТ ВЛАСТТА! РАЗСТРЕЛ ЗА БАНДИТИТЕ ОТ ГЕРБ-МАФИЯТА!

2017.03.08 | 18:56

1
САМО ГЕРБ БЕЗ БОРИСОВ !! ДЕСИ АТАНАСОВА ПРЕМИЕР !!!!

Добави коментар

Водещи новини