Борисов: Европа вярва на ГЕРБ и знае, че България трябва да бъде сред челните държави в ЕС (видео)

  • 07 март 2017 18:53

  • 14841
  • 52
Борисов: Европа вярва на ГЕРБ и знае, че България трябва да бъде сред челните държави в ЕС (видео)
© ГЕРБ

България трябва да се бори  да е с първите икономики, защото българинът е умен и интелигентен. Трябва да го принудим да учи. Една нация просперира, когато работи. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на среща с жители на Пазарджик в рамките на предизборната кампания. На нея присъстваха и водачът на листата на ГЕРБ в Пазарджик Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на, областният координатор на партията Найден Шопов и кандидати за народни представители.

„Трябва да работим повече и да се преквалифицираме. Повече приходи – повече пари за пенсии – това е начинът“, подчерта Борисов България е изпълнила всички изисквания от Маастрихт – ние сме отличниците в Европа. Европейските ни партньори знаят, че страната ни трябва да бъде сред челните държави в ЕС. Това ще се случи, само ако след 26-ти март продължим да имаме прогнозируемо правителство и знаят, че могат да ни вярват. Това каза председателят на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Той подчерта, че доверието към България може да бъде сериозно разклатено, ако Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за продължава да има неоснователни претенции към ЕС. „В Брюксел нямат нужда от тропачи по масата, които обаче искат да им се плащат милиарди. Никой друг не е давал пари за България, освен ЕК. Всички други са ни взимали“, заяви Борисов.

По думите му, България има най-ниския външен дълг – 27%. „Дългът ни е бил най-висок в управленията на БСП“, коментира Борисов. Той обясни, че България трябва да влезе в Еврозоната. Според бившия премиер страната ни е заслужила доверието на Европа, защото е разрешила проблема с миграцията. „Направихме 140 км. възпиращо съоръжение и опазихме външната граница на ЕС. Получихме 320 милиона лева помощ от ЕК, благодарение на усилията ни“, обясни Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

По думите му, след управлението на ГЕРБ държавните параметри са в изключително добро състояние. „Заварихме 5,5% дефицит, а в момента държавният бюджет е на излишък. Успяхме да изплатим 6,2 млрд. живи пари за борчове, взети от стари управления, без да се усети от хората“, каза Борисов. Той обясни, че благодарение на факта, че в България има най-ниските данъци в Европа, са привлечени хиляди фирми от съседни на страната ни държави.

„Затова икономическият ръст достигна 3,6%“, посочи лидерът на ГЕРБ. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г коментира, че има различие в позициите на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за и президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. „Защо БСП казва, че ГЕРБ е разрушила държавата, а президентът Радев заяви пред целия немски бизнес, че България е изключително стабилна икономически? Днес разбрах защо от думите на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за – защото Радев е президент на ГЕРБ. Служебното правителство също е на ГЕРБ“, каза лидерът на ГЕРБ. Той обясни, че Нинова е казала кои от служебните министри са били на дадени постове по време на кабинета „Борисов“. „Президентът Радев също бе командир на най-голямата ни въздушна база в Граф Игнатиево и командир на военно-въздушните сили в България в правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Нинова ми отвори очите - вече не можем да казваме, че президентът не е от ГЕРБ. Ужасна обида към Радев е това, което говори Нинова“, заяви Борисов.

Председателят на ГЕРБ изтъкна, че Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на е била моторът в постигнатата от ГЕРБ реформа в съдебната система. „Хората имат нужда от справедливост, което трябва да бъде обвързано със законодателни промени. Предвиждаме редица мерки в следващ управленски мандат, които да доведат до справедливо и бързо правосъдие“, каза Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. По думите му, програмата на ГЕРБ предвижда принуда, обвързана със социалните помощи, целяща всяко дете да ходи на училище.

„България трябва да се бори да е заедно със силните икономики и високообразованите хора. Трябва да принуждаваме хората да учат, за да бъдем конкурентоспособни. В нашата програма единствената завишена цифра е за двойно увеличаване на заплатите на учителите. Осигурили сме необходимите средства - 880 милиона излишък в бюджета имаме само за януари“, подчерта Борисов.

Заместник-председателят на ГЕРБ и кмет на Бургас Димитър Николов представи приоритетите от предизборната програма на ГЕРБ, като акцентира върху инвестицията в образованието и премахването на бюрокрацията. „Заедно със социалния патронаж държавата ще финансира посещение на лекар и стоматолог в населените места, ще има възможност за доставка на лекарствени медикаменти директно до хората. Така ще осъществим едновременно здравна и социална програма“, заяви Николов.

Водачът на листата на ГЕРБ в Пазарджик Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на посочи, че ГЕРБ е доказала, че увеличава доходите на хората на база на постигнат висок икономически растеж, а не чрез задължаване на бъдещите поколения с дългове. Според Захариева бизнесът разчита на ГЕРБ, защото знае, че когато партията управлява има сигурност. Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на подчерта направеното от правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и ГЕРБ в Пазарджик.

„ГЕРБ направи много за всички общини в област Пазарджик. Основен приоритет в региона е създаването на нови работни места“, заяви тя. Водачът на листата на ГЕРБ обясни, че е родена и израснала в Пазарджик и ще защитава интересите на региона. Захариева бе категорична, че всички смислени проекти, които ще допринесат за развитието на Пазарджик, ще бъдат реализирани в следващ управленски мандат на ГЕРБ.


 

Според бившия министър на туризма Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е единственият премиер, който се ангажирал с туризма. „Единствено в програмата за управление на ГЕРБ се говори за туризъм - в програма на БСП дори не се среща думата „туризъм“. Притеснявам се, че едно работещо министерство ще бъде заличено от БСП“, коментира тя.

Ангелкова изтъкна високият ръст на туристи в България през миналата година. „Имаме 16 млрд. лева приходи от туризъм. Имаме 20% ръст на туристите в Пазарджик. 40% ръст в туристите от Русия, благодарение на личните усилия на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Ще продължим да развиваме туризма, защото имаме ясна визия“, категорична бе Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard.

Вижте видео тук:

Последвайте канала на

Мая Йорданова
14841 52

Свързани новини

Коментари 52

Добави коментар
Славея

2017.03.09 | 09:08

52
Не само Европа и Русия вярва на ГЕРБ,крайъгълния камък за властта в България,ГЕРБ за ЕВРОПА ,БСП за РУСИЯ толкова е абсурдно вси.ко,нашият дом да е Европа а БСП да се стремят да ни отделят,сякаш и в Европа да сме неможе да се работи с Русия,просто Русия да си управи поведението

2017.03.08 | 21:03

51
бойкоооооооооооо курвооооооооооо майка ти даиба дърт пергиш
Еееее

2017.03.08 | 21:03

50
Тъп като гъз.Боко еби си майката боклук смотан

2017.03.08 | 16:31

49
Европа не вярва на Герб няма нито един положителен доклад за съдебната система егати лъжеца на тях им ясно що за мафиот е Рапон-Бей сигурно е горд че живее в бананова република.
ъ

2017.03.08 | 16:31

48
Непрекъснати лъжи от Боко. И залата безкритично му вярва. До 6 месеца, с този подлец, ни очаква повторение на събития, които едва не ни докараха гражданска война. Сега "...едва не..." няма да има.

2017.03.08 | 16:31

47
Европа може да вярва на нейните слуги от герп но българския народ НЕ ВЯРВА!!!
Pesho

2017.03.08 | 16:30

46
За да бъде накарана да тръгне на запад и там да върши всичко за нищо. Досега имаше известни спънки от факта, че всички сме пълноправни членове, но скоро всичко ще бъде лесно и просто. Вярвайте ние ще бъдем заедно с Германия във водещата група! Вррвайте ако сте идиоти. Вервайте и на БСП те също си мислят , че сте идиоти

2017.03.08 | 16:30

45
Европа се възползва от България и от българите чрез ГЕРБ!
ГЕРП

2017.03.08 | 16:30

44
ГЕРП Е РИЛИГИА!!ВЕРНИ ДО ГРОП!БАТЕ БОЙКО ВИЛИК!!ДА СИЧКИ ОТ АЖИСАНА ШЕКЕРА И МААЛАТА СМЕ СА ГЕРП!!!!!!!ИСКАМЕ ГЕРП
qnbibi

2017.03.08 | 16:29

43
УСПИВАНЕ, УСПИВАНЕ и сега пак УСПИВАНЕ! Браво!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини