Тома Биков: БСП и ДПС мътят водите, за да "спасят" България от растежа

  • 06 март 2017 19:23

  • 6754
  • 9
Тома Биков: БСП и ДПС мътят водите, за да "спасят" България от растежа
© БНТ

От нас се изисква да направим за 2 г. онова, което те не са построили за 8 г. Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ кандидатът за депутат от ГЕРБ Тома Биков, който участва в предизборен дебат заедно с кандидата за депутат от ДПС Велислава Кръстева.

Едно от обвиненията на опозицията срещу ГЕРБ е, че строи магистрали
. Аз съм съгласен, че инфраструктурата в някои части на държавата е недовършена, но тя е недовършена, защото имаше едно огромно забавяне на строителството на магистрала "Тракия", а след пускането й около Пловдив се откри огромна индустриална зона със 70 000 работни места, заяви Биков.

По думите му има здрав съюз между ДПС и БСП. Те имат за цел да "спасят" държавата от икономическия растеж. Ние сме длъжни да защитим това, което сме направили. Абсолютно е спекулативно да се твърди, че за една година всичко ще цъфне, както заявяват от коалиционните партньори на ДПС от президентските избори - БСП. Те са силни само в мътни води, затова полагат всички усилия да размътят водите. Ние не искаме да мътим водите и ще положим всички усилия България да върви напред, подчерта кандидат-депутатът.

По думите на Велислава Кръстева България е в разруха. България е карикатура на държава. Страната ни има нужда от спасителен план. България не е само жълтите павета, не е само европейската визия в някои части на столицата. След влизането ни в ЕС България не е реализирала нито една национална цел. Голямата цел на ДПС е преодоляването на бедността и на демографската криза, каза Кръстева.

По думите на Тома Биков преодоляването на бедността и на демографската криза са сред основните приоритети и на ГЕРБ.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6754 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
FM

2017.03.08 | 09:17

9
Не се захващайте с много приоритети, ще затънете както винаги.

2017.03.08 | 09:17

8
ДПС е създадена и закриляна от посолството на САЩ и Великобритания(през 90 те САЩ да угодят на най големия си съюзник Турция правят тази етническа партия ) а ДОСТ се появи след влошаване на отношенията между САЩ и Турция тоест Ердоган си направи своя версия .

2017.03.08 | 09:17

7
БСП, ДПС и ГЕРБ са от едно и също котило- БКП! Чрез УЖ противопоставянето им, медиите взаимно ги помпят! И пълно медийно затъмнение за НОВА РЕПУБЛИКА! Правете си извода в каква страна живеем!

2017.03.08 | 09:17

6
тая велислава ли е, фатме ли е, много невъзпитана, беше голямо неудоволствие да я слушам, популизъм на макс и злоба на макс
Милионера КОЙ от БСП

2017.03.08 | 09:17

5
Сега господин КОЙ се казва К.Д от БСП . Той командва парада в столетницата. Той ще направи коалицията с ДПС и Патриотите. Сещате ли се кой е КОЙ ? Който дава парите ,той поръчва музиката. Такава е политиката на БСП. Чака ни отново правителство на червените милионери.

2017.03.08 | 09:16

4
Тоя малоумник май го е лизала кравата по перчема и го е порил бика от зад анално.И фамилията му е взел от благодарност.
Кирилов

2017.03.08 | 09:16

3
Гласувайте за биесиепие, за да може другарите отново да крадат, за да може муджахидините от деепсету отново да дерибействат в страната. ЗАБРАВИХТЕ ЛИ БЪЛГАРИ???? Забравихте ли, че след всяко управление на другарите и деепсету страната е докарана до фалит. Комунягите не мог

2017.03.08 | 09:16

2
Къв растеж кви пет лева във България има само растеж на дупките и корупцията както и на имигрантите. То и затова имигрантите са внесли повече пари в икономиката от колкото инвеститорите.
опорна точка

2017.03.07 | 19:45

1
Схемата на БСП$ДПС е една и съща вече 27 години - да заблудят гражданите да им дадат достъп до обществените активи и да ни окрадат.

Добави коментар

Водещи новини