Борисов разби илюзиите на Нинова, разкри с кого биха се коалирали от ГЕРБ и какво е 1+1+1 в политика

  • 02 март 2017 08:22

  • 43377
  • 86
Борисов разби илюзиите на Нинова, разкри с кого биха се коалирали от ГЕРБ и какво е 1+1+1 в политика
©

"Участвахте в преговорите относно дебата, правихте два дни студиа, подготвяхте се. Разисквахме да има две части на този чакан дебат, едната на четири очи с г-жа Нинова, а другата част с експертите. Говорих с нея и по телефона, не се случи нищо".

Това заяви в ефира на Нова тв бившият премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г на въпрос защо се провали лидерският дебат.

"Исках да видя кой е финансовият им министър, кой е експерт изобщо от нейния екип, който да отговаря за важните неща в държавата. Страх ли я е да си покаже екипа. Та нали нейните лица са нови, а моите са вехти и остарели", добави още той.

В своето изявление след разговора ни по телефона тя пак излъга. Аз се пошегувах с кафето, но наистина държах да има дебат между експертите. Положих всички усилия, но сега категорично ви казвам, че дебат няма има. Аз исках Томислав Дончев, Владислав Горанов, Лиляна Павлова и Екатерина Михайлова да участват, нищо повече.

"Когато Румен Радвев спечели изборите, се оказа, че БСП не носи отговорност за служебния кабинет, а се появи Огнян Герджиков. Така че не, угодих им на капризите, вече няма как да стане дебат. Корнелия Нинова ме разиграва, а аз съм прекалено зает и графикът ми е пълен", обясни Борисов.

"Не искам да притискам никой в ъгъла, а още повече да давам непоискан съвет или помощ. Аз отговарям за моя отбор и моята партия, както и за нашите виждания. Това е наистина важното за мен", допълни лидерът на ГЕРБ.

"Защо България да няма за трети път един и същ министър-председател, не е невъзможно, вие знаете как си тръгнахме и двата пъти", вмъкна Борисов.

Дай да смятаме, 1 + 1+ 1. БСП издига кандидат за президент, който печели изборите. После той назначава служебен премиер. След това започват чистките. Моля ви, не ми казвайте, че не виждате връзката", обърна се лидерът на ГЕРБ към водещите.

Той критикува остро чистките, които прави кабинета "Герджиков". "Защо БСП бягат от това да признаят, че правителството е тяхно и защо не кажат кои министри ще изпълняват техните заложени програми", попита бившият премиер.

"Ако спечелим изборите бих направил коалиция с Реформаторите и Патриотичния фронт, защото с тях е най-приемливо. Манипулация и лъжа е, че имаме нещо общо с партията на Марешки. Ако се втори на изборите просто ще застанем в коалиция", разкри Борисов.

Той заяви още, че с Красимир Каракачанов, Валери Симеонов и Волен Сидеров са си останали в отлични отношения.

"Да не превръщаме кампанията в предизборна борба, защото моето искрено притеснение е какво се слчува след 26-и", апелира Борисов.

И настоя колко е важно да се направи стабилно управление за следващите година и половина, докато мине председателството ни на ЕС.

Белезниците на осъдените да се слагат още в съдебната зала, а не после да ги издирваме с червени бюлетини по света, призова Борисов.

Мярката фигурира в управленската програма на партията му за нов управленски мандат. Борисов се възмути, че на телефонните измамници се дават условни присъди. И отсъди, че Христо Иванов си е тръгнал от правителството, защото не му се работило.

В ГЕРБ няма модел Кой, отсече Борисов. И настойчиво попита: "Кой назначи Герджиков? Кой избра тези министри? Кой отговаря за изборите?"

Премахнах трима посредници по тръбата, подчерта доскорошният премиер относно газовите доставки. И напомни, че очаква в Черно море да бъде открит газ.

"Аз съм възпитан на по-възрастния да целувам ръка. На всички възрастни хора, които съм видял в Банкя този ден, съм се навел и съм целунал ръка, както и на попа, и на владиката, и на патриарха", каза Борисов по повод възмущението от клипа от Сирни Заговезни, на който трима души от партията му му целуват ръка. Това са традиции, в които съм възпитан, а ГЕРБ е моето семейство", добави генералът.

И се възмути от безродниците.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
43377 86

Свързани новини

Коментари 86

Добави коментар

2017.03.07 | 06:45

86
ГЕРБ ще спечели изборите но ........ само в Разлог , защото......

2017.03.07 | 06:45

85
БСП 30% ГЕРБ 18% Патриоти 8% ДПС 8% всичко друго дребосък под 4%
вд

2017.03.07 | 06:45

83
защо плюете бойко ,нито е страхливец нито е плъх,кой според вас трябва да управлява ,ако дойдат комунистите ще ни върнат много обратно,така че по/добре бойко с патриотите

2017.03.07 | 06:45

84
Той не е комунист, сериозно?!

2017.03.07 | 06:45

82
Много гейберасти се активираха да защитават "Бога".

2017.03.07 | 06:45

81
hahaha Бойко е прост избирателите на ГЕРБ са прости За това така добре се разбират
оня с коня

2017.03.07 | 06:44

80
За народа е най добре изобщо да изчезнеш в историята и да не се коалираш с никой. Денят на отмъщението е 26 ти. Утре е 3 ти март, познай какво, платихме си сметките и останахме без пари за празника. Това се случва 12 месеца в годината.
оня с коня

2017.03.07 | 06:44

79
Вие ни разбихте илюзиите че ще оправите положението, на 26 ние ще разбием вашите за да знаят всички лъжци и крадци да мислят и за народа.
lyubasckin

2017.03.07 | 06:44

78
Лелее,колко много глупаци гъзоблизци на боко тиквата има и затова продължаваме да сме на това дередже.
FM

2017.03.06 | 12:06

75
Ако ГЕРБ спечелят, ще бъде 1+1+1. Това е ГЕРБ с домашните си любимци - (разбойнически) реформаторският блок и патриотичния фронт.

2017.03.07 | 06:44

77
това бойко курвата го каза иска му се на педала тиква хахах
Чикаго

2017.03.06 | 12:08

76
тея които гласуват за ГЕРБ са ---ЛОШ ЧОВЕШКИ МАТЕРЯЛ---

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини