Цветанов разкри кога общините отбелязват ръст (снимки)

  • 01 март 2017 13:45

  • 1681
  • 3
Цветанов разкри кога общините отбелязват ръст (снимки)
© ПП ГЕРБ

Всички сме уморени от популистките обещания, които слушаме в последните 20 години, затова ние сме тук, за да говорим с вас за управленската програма на ГЕРБ, която предлага реални решения за всеки от вас. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа пред жителите на Годеч.

 

По думите му, трябва да гласуваме за тази партия, която винаги е заставала пред хората и е помагала за разрешаването на проблемите им. Цветанов подчерта, че Община Годеч е получила над 4 милиона лева държавна помощ. „Ние заставаме срещу политическите си опоненти с уважение, но и с реално постигнати резултати в редица сфери. Това е силата на ГЕРБ. Поемам ангажимент да изпълним всички дадени обещания, защото за ГЕРБ управлението е отговорност. Знаем, че когато Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и ГЕРБ ръководят страната, в България има излишък в бюджета и няма разделение на общините на наши и ваши“, заяви той.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа подчерта, че в листата на София област има хора с висока експертиза, които ще работят за развитието на Софийския регион. „Нека на 26.03 си пожелаем убедителна победа с номер на 11,за да продължи развитието на каузата България“, каза още зам.-председателят на ГЕРБ.

 

"Ние от ГЕРБ се изправяме с реални решения пред хората", заяви водачът на листата на ГЕРБ-София област Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard пред жителите на Годеч. Тя подчерта, че образованието е водещ приоритет в програмата на ГЕРБ. "За нас е важно да имаме образовани млади хора, които да се реализират в България", заяви Ангелкова. Водачът на листата на ГЕРБ-София област бе категорична, че ГЕРБ е партията, която е близо до хората. "Ние ще продължим да ви чуваме, защото искаме да бъдем до вас", подчерта Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard.

„Измина една година от както съм кмет на община Годеч. Това развитие което постигнахме е благодарение на правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и ГЕРБ, благодарение на силната подкрепа на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа“, заяви кметът на Годеч Радослав Асенов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1681 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
оня с коня

2017.03.03 | 21:38

3
България , страната на неограничените възможности. След като мутра може да стане министър председател , САЩ ряпа да ядат. Цветанов и Борисов да вървят в затвора.
Слава

2017.03.03 | 21:38

2
Кои проблеми сте решили десет години ,освен вашите,абе вие за малоумни ли ни мислите,че сме забравили управлението ви-колко проблема решихте на болните,бедните,безработните,правихте си магистрали да крадете,взехте дълг 20 милиарда,санирахте пак да крадете.Сега обещаваш и а

2017.03.02 | 12:13

1
pak li samo pedalite ot gpob shte gledame kurvii

Добави коментар

Водещи новини