Цветанов: ГЕРБ гарантира, че плоският данък ще остане, защото бизнесът има нужда от стабилност

  • 28 февруари 2017 17:33

  • 5622
  • 3
Цветанов: ГЕРБ гарантира, че плоският данък ще остане, защото бизнесът има нужда от стабилност
© ГЕРБ

Политиката, която води ГЕРБ, е правилната, и ние стоим зад нея – тази позиция изрази ръководството на предприятие, произвеждащо продукти и активни субстанции за фармацевтичната промишленост по време на среща със зам.-председателя на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, съобщиха от пресцентъра на партията.

Заедно с Цветанов на срещата присъстваха водачът на листата на ГЕРБ в 13 МИР Пазарджик Екатерина Захариева и кандидатът за народен представител Десислава Костадинова-Гушева. „Хората от бизнеса искат стабилност. Данъчната система не може да се променя съгласно всяка налудничава идея. ГЕРБ гарантира, че плоският данък ще остане. Ще постигнем увеличение на пенсиите на база икономическия ръст, защото човек може да харчи толкова, колкото изкарва“, каза Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Екатерина Захариева заяви, че хората искат да живеят в справедлива държава и ГЕРБ предвижда да надгради постигнатото с редица мерки в тази посока. „Нормалното заплащане и качественото образование са сред най-важните фактори за връщане на младите хора у нас. Чрез инвестиция в образованието ще осигурим квалифицирана работна ръка, която да отговаря на нуждите на бизнеса“, обясни водачът на листата на ГЕРБ в Пазарджик.

Кандидатът за народен представител Десислава Костадинова-Гушева изтъкна, че предприятието, в което се намират, е първата фирма в Пещера, която е въвела на практика дуалния модел на обучение. „Благодаря на правителството на ГЕРБ и Бойко Борисов, че отпусна 2 млн. лв. за ремонта на Околовръстното шосе на Пещера. Нужни са още 2 млн. лв. за довършването му и ще настояваме за тяхното осигуряване. Надявам се да бъде ремонтиран и пътят Пазарджик-Пещера“, каза Костадинова-Гушева.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5622 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
FM

2017.03.01 | 10:06

3
Богатите ще загладят косъма. А бедните, по бедни.
someone

2017.03.01 | 08:44

2
ами чао чао тогава не може аз дето съм с 600 лв да плащам наравно с тоя дето вади по 5000 лв. това си пладнешки обир.

2017.03.01 | 08:44

1
160 лв. човеко/ден , а човека получава 18 лв на ден преди данъците , къде отива разликата ? та за това държите на ;данъчната система; , държавност а

Добави коментар

Водещи новини