България трябва да запази водещото си място в ЕС, каза френският посланик на Цветанов

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа проведе работна среща с френския посланик в България Н. Пр. Ерик Льобедел. Двамата обсъдиха актуалната политическа обстановка в страната и в Европа.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа представи пред посланик Льобедел управленските приоритети в програмата на ГЕРБ и подчерта, че партията залага на реално изпълними политики. Двамата се обединиха около мнението, че именно това е ключът към противодействието на популизма, който все повече се разпространява в Европа.

По време на срещата зам.-председателят на ГЕРБ изтъкна, че партията залага на инвестиции в образованието и насърчаване на икономическия ръст като средство за подобряване на живота и доходите на всички български граждани. Цветанов подчерта ангажимента на ГЕРБ за развитие на сектор „Сигурност“ – както във вътрешен план, така и чрез мерки за защита на външната европейска граница на ЕС. Той изрази задоволството си от факта, че Франция и България имат традиционно добри отношения и насърчи добрата комуникация между службите за сигурност и вътрешните министерства на двете страни. Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа обясни, че ГЕРБ е в пълна кондиция за парламентарните избори. „Реални политики и достойни личности – това е силата на ГЕРБ и вярвам, че хората ще ни се доверят“, заяви още Цветанов.

По време на срещата Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и посланик Льобедел обсъдиха и българското председателство на ЕС през 2018 година и сериозната подготовка, която предстои за страната ни.

Френският посланик Н. Пр. Ерик Льобедел коментира, че в сложната геополитическа обстановка България се е утвърдила като фактор в Европа и изрази надежда страната ни да продължи да се развива с уверени стъпки. „България трябва да запази водещото си място в ЕС“, каза посланикът.

Коментари

 1. 2017.02.17 | 14:26
  Няма грешка - водещо място, ама отзад напред.....
 2. 2017.02.17 | 14:26
  Какво водещо място като сме последни в ЕС. Я какви псувни са ни пратили в последния доклад.
 3. 2017.02.16 | 13:14
  На последното място на България в ЕС тия идиоти му казват " водещо " ?!
 4. 2017.02.15 | 20:36
  На това се казва безсмислена куртоазия! Какво водещо място да запазваме, при положение, че сме последна дупка на кавала, никой за нищо не ни пита, камо ли да се съобразява с мнението ни.
 5. 2017.02.15 | 17:22
  Цветанов е послушното кученце. При още някой от висок ранг няма ли да отидеш? Партия Знаме няма ли да регистрираш?! Никой не те бръсне за шило и не се натискай да управляваш, че някой ще ти изправи мозъчните гънки.
 6. 2017.02.15 | 17:15
  Само не разбрах кое му е "водещото" на мястото ни в ЕС?!
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Европредседателство 2018

още

Анкета

Правилно ли реагираха българските институции за скандалното изказване на турския външен министър?

Правилно ли реагираха българските институции за скандалното изказване на турския външен министър?

Избрано от Интернет