Цветан Цветанов се срещна с бившия президент на Валенсия Алберто Фабра

  • 11 февруари 2017 15:54

  • 1963
  • 2
Цветан Цветанов се срещна с бившия президент на Валенсия Алберто Фабра
©
Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа проведе работна среща с бившия президент на  област Валенсия и сенатор в парламента на Испания Алберто Фабра.  Срещата се състоя в рамките на Конгреса на Испанската народна партия в Мадрид, в която Цветанов участва. На събитието присъстват също министърът на туризма в правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и българският евродепутат от ЕНП/ГЕРБ Ева Майдел. 
 
По време на разговора с Алберто Фабра Цветанов разказа за срещата си с българската общност в Испания, на която присъстваха българи, живеещи в Мадрид и Валенсия. Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че партията има изключителна добра комуникация със сънародниците ни във Валенсия, с които редовно провежда срещи. Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа Фабра за подкрепа на българите във Валенсия. 
 
От своя страна, бившият президент на Валенсия посочи, че ще се радва да си сътрудничи с ГЕРБ. “Българската общност тук е силно изразена . сплотена”, коментира той. Алберто Фабра пое ангажимент за срещи с българската общност и заяви, че ще помогне за разрешаването на проблеми, които срещат българите във Валенсия.
Нора Виткова
1963 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
АБЕ МАМИ.............ДА ......

2017.02.12 | 14:49

2
Г Е Р Б..КОМУНЯГИТЕ..ПРЕБОЯДИСАНИ В СИНЯ БОЯ. АЙ СЕКТИР БЕ ГЪЗОБЛИЖЧЕТА....БОЯДИСАНИ БАНДИТИ ГЕРБ......ПРОДАЖНИСИ ОТ ЧЕРВЕНО В СИНИО...ТОВА СТЕ ВИЕ БАРАБАР С ИДОЛА ВИ БОКО БАШ КОМУНИСТА НА БАЙ ТОШО ЛЯВОТО МЪДО......

2017.02.12 | 14:49

1
Да се срещне с Ваньо Танов скоро и той и неговия съдружник Б.УЙ

Добави коментар

Водещи новини