Ръководствата на РБ и на БДФ са осъждали съвместно явяване на изборите на 26 март

  • 09 февруари 2017 16:10

  • 1829
  • 2
Ръководствата на РБ и на БДФ са осъждали съвместно явяване на изборите на 26 март
© Булфото (архив)

Ръководството на Реформаторския блок /РБ/ и Български Демократически Форум /БДФ/ започнаха днес политически консултации, съобщиха от Реформаторския блок.

Разговорите са част от серията политически срещи на Блока с други десни формации за развитие на коалицията във връзка с предстоящите избори. На разговорите днес РБ е бил представен от Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва, Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в и Найден Зеленогорски, а партия БДФ - от председателя Жаклин Толева и организационния секретар Витали Хамбарджиев.

На срещата са били обсъдени присъединяването на БДФ към РБ за съвместно явяване на парламентарните избори на 26 март. Двете формации са разисквали политическите си приоритети и цели, както и проекта за коалиционно споразумение.

Утре ръководството на РБ дава брифинг във връзка с развитието на коалицията за предсрочните избори.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1829 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.02.10 | 13:55

2
Мръсници.Вие сте една долна измет и нищо повече.Усетихте се че нямате никакви шансове да влезете при едни предстоящи избори в НС и сте готови и коалиция с дявола да направите.Никой да не гласува за Деформаторите
Реформаторите можем

2017.02.10 | 13:55

1
Бойко стига празни обещания ДВА ПЪТИ си на кормилото на ДЪРЖАВАТА заедно със цялата власт от кметове, областни и институции заедно с партийните партньори от потъващия ЕС и КАКВО НАПРАВИ ...НИЩО , НИЩО НИЩО С ЦЯЛАТА ТАЗИ ВЛАСТ.

Добави коментар

Водещи новини