До днес ЦИК регистрира партиите и коалициите за участие в парламентарните избори на 26 март

  • 08 февруари 2017 07:02

  • 2556
  • 1
До днес ЦИК регистрира партиите и коалициите за участие в парламентарните избори на 26 март
© Булфото (архив)

До днес /8 февруари/ ЦИК определя условията и реда за провеждане на предизборната кампания, пише в хронограмата на Централната избирателна комисия за предстоящите на 26 март парламентарни избори.

ЦИК определя в срок до 8 февруари реда и условията за предоставяне и разходване на средствата за медийните пакети, съгласувано с министъра на финансите. ЦИК предоставя и информация, организира и провежда чрез средствата за масово осведомяване разяснителна кампания относно правата и задълженията на гражданите в подготовката и произвеждането на изборите, включително и относно машинното гласуване.

Кметовете на общините определят също в срок до днес местата за обявяване на избирателните списъци и уведомяват съответните РИК.

В срок до днес партиите и коалициите подават заявление в ЦИК за регистрация за участие в изборите и съответно Централната избирателна комисия регистрира партиите и коалициите за участие в изборите на 26 март.

Последвайте канала на

БТА
2556 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
БСП- ПАРТИЯТА НА МИЛИОНЕРИТЕ И ОЛИГАРСИТЕ

2017.02.08 | 09:47

1
БСП-ПАРТИЯТА НА МИЛИОНЕРИТЕ И ОЛИГАРСИТЕ. КАКВИ СОЦИАЛИСТИ МОГАТ ДА СЕ НАРЕКАТ ГЕРГОВ, ДОБРЕВ, ЯНКОВ, СТОЙНЕВ, ОВЧАРОВ.... ? ЦЯЛОТО ИБ НА БСП МИЛИОНЕРИ ОЛИГАРСИ. КАПИТАЛИСТИ НАРЕКЛИ СЕ СОЦИАЛИСТИ. КАКВА СОЦИАЛИСТКА Е ДРУГАРКАТА НИНОВА ? ТА НАЛИ КОСТОВ Я НАЗНАЧИ В БОРДОВЕТЕ НА ВЪНШНОТЪРГОВСИТЕ ДРУЖЕСТВА И ГИ ПРИВАТИЗИРА. СИНЯ СОЦИАЛИСТКА. КОЙ ПРЕДЛОЖИ ВСИКИ МИЛИОНЕРИ И ОЛИГАРСИ ДА СА В ИЗПЪЛНИТЕЛНОТО БЮРО НА БСП ? ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ПАРТИЯТА ! И ВСИЧКИ ТЕ НИ ГОВОРЯТ ЗА СОЦИАЛНА ДЪРЖАВА. КАК СТАНАХТЕ МИЛИОНЕРИ ДРУГАРИ КАПИТАЛИСТИ И ОЛИГАРСИ ? СЪС СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА ЛИ ? БЕЗСРАМНИЦИ !

Добави коментар

Водещи новини