Реформаторите се регистрираха за изборите

  • 06 февруари 2017 20:36

  • 5159
  • 2
Реформаторите се регистрираха за изборите
© Булфото (Архив)

Реформаторският блок внесе документите за регистрация на коалицията от партии между ДБГ, СДС, БЗНС и БНД в Централната избирателна комисия. Те се регистрираха с  6 500 подписа.

Пред медиите шефът на Предизборния щаб съобщи, че предстои още политически формации да се присъединят към РБ. Найден Зеленогорски бе категоричен, че фрагментирането в дясно притеснява избирателите.

"Ние направихме всичко възможно, за обединение в дясно. Този опит за разбиване на дясното беше грешка. Ясно е, че единственият десен проект, който ще влезе в парламента, е РБ", заяви той.

По повод раздялата с НПСД, Зеленогорски обясни, че са имали обща посока по отношение на евроатлантическата ориентация. НПСД обаче имали своя битка, заедно с ДОСТ, срещу ДПС, стана ясно от коментара му.

Димитър Делчев пък коментира програмата на БСП.

"Програмата на БСП би струвала 14 млрд. лв. на българския данъкоплатец. Това са 4 КТБ-та. Имайки предвид, че БСП ще бъдат тежки популисти и ще направят опит да се доберат до властта и да източат хазната с популистките си мерки, за нас отговорността да имаме висок резултат, става още по-голяма", добави той.

 

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
5159 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.02.07 | 09:50

2
ГОСПОД да ги убие ! Първо Пръмова - Кунева !

2017.02.07 | 09:50

1
Айдук до айдука, мила моя майнольо...

Добави коментар

Водещи новини