Екатерина Захариева: Машинното гласуване няма да опорочи вота

  • 02 февруари 2017 08:10

  • 3250
  • 1
Екатерина Захариева: Машинното гласуване няма да опорочи вота
© Булфото (архив)

Опазването на околната среда е основно наше задължение, каза бившият правосъден министър Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на по БНТ.

С тези думи събеседничката на медията коментира темата за замърсяването на въздуха в големите градове. "Планината е най-доброто място", отговори тя на въпрос дали бяга в планината от мръсния въздух.

Захариева коментира и вчерашното решение на Върховния административен съд (ВАС), което задължи Централната избирателна комисия (ЦИК) да осигути машини за гласуване във всички избирателни секции. "Машинният вот няма да опорочи вота и решението трябва да се изпълнявана, каза тя. Аз съм привърженик на машинното гласуване", допълни Захариева. Трябва да се спре спекулацията, че при липса на машини ще се касират изборите, все пак ще има хартиени бюлетини и смятам, че служебният кабинет ще успее да осигури, колкото се може повече машини", допълни гостенката в студиото.

Относно съдебната реформа бившият министър във второто на правителство на ГЕРБ, че партията начело с Бойко Борисов ще разглежда всички предложения на другите политически формации.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3250 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.02.02 | 11:17

1
Тази е специалист по всичко...и по нищо

Добави коментар

Водещи новини