Десислава Атанасова: Борисов е силен, преживяното през годините му дава мъдрост

  • 29 януари 2017 19:54

  • 23268
  • 33
Десислава Атанасова: Борисов е силен, преживяното през годините му дава мъдрост
© Булфото

Прецедент се оказа, че в най-новата политическа история на България ГЕРБ е първата политическа партия, която си тръгва от управлението с най-висок рейтинг и няма друг министър-председател, който да е управлявал два пъти след 1989 г., каза в интервю за радио К2 бившият депутат от ГЕРБ Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,.

Ние залагаме на позитивна кампания. В момента работим над програмата на ГЕРБ, но за нас е важен анализа за това защо имаше промяна в нагласите на българските граждани и защо загубихме президентските избори, коментира Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,. Тя посочи и анкетата, изпратена до членовете на ГЕРБ, която показва, че хората вече искат други приоритети, различни от инфраструктурата, строителството и стабилността, а именно – здравеопазване, образование и социална политика, заяви Атанасова.

На въпросите коя е основната поука, която от ГЕРБ си вадят и коя е основната грешка, която ГЕРБ ще поправят на предстоящите избори, Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, заяви, че от ГЕРБ са доказали, че не са празнодумци и спазват обещанията си, като статистиките показват именно това.

Хората трябва да изискват, това носи позитив на политическите партии. Хората трябва да изискват честност и справедливост. Политиците са избрани, за да служат в интерес на хората. Това, което се постигна в управлението на ГЕРБ – финансова стабилност, ръст на икономиката, ниски нива на безработицата, реформите в енергетиката – за да са възможни, трябва да има стабилност и предвидимост, смята Атанасова.

Попитана силен и помъдрял или уморен е Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, тя заяви: "Силен е. Сигурно е и уморен, защото цялата държава да е на плещите ти, сигурно никак не е лесно. Да имаш проблеми почти ежедневно с коалиционни партньори. Едва ли не без теб да не може да се вземе решение или да не може да се реагира в различни ситуация. Мисля, че това, което той преживя през всичките тези години му дава много мъдрост".

На изборите всички ще бъдат за пореден път срещу нас – и тези, които са ни били партньори, и тези, които са били доскоро опозиция, сподели очакванията си Атанасова. По думите й Москов, Кунева, Лукарски и Ненчев не са били в опозиция на управлението, защото са "имали удобни министерски кресла".

За да има силна десница, трябва да има и силна левица. Основният сблъсък ще бъде между ГЕРБ и БСП. Последните социологически проучвания показват, че БСП ще бъде втора политическа сила – нещо, което в близкото минало не беше съвсем сигурно, отговори Атанасова.

Ние се борим за доверието на българските граждани, за да направим дори и самостоятелно правителство, може и да е на малцинството. Ако не успеем, нашите членове искат да имаме правителство във формат ЕНП. Не е добре да се затварят вратите, но по отношение на БСП и ДПС, нашите членове дадоха такива отговори, че те са еднакво неподходящи партньори на ГЕРБ, посочи още Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,.

Последвайте канала на

Novini.bg
23268 33

Свързани новини

Коментари 33

Добави коментар
ВАЖНО

2017.02.03 | 10:02

33
ДА ТИ ГО НАЧ.УКАМ В ПОДМАЗВАЧКАТА......КИЛИКАНЗЕР
к.к

2017.02.03 | 10:02

32
Деси минета не ѝ се пуска кокала.
к.к

2017.02.03 | 10:01

31
Деси минета не ѝ се пуска кокала.
к.к

2017.02.03 | 10:01

30
Деси минета не ѝ се пуска кокала.

2017.02.03 | 10:01

29
тая курветина е за затвора
ВЯРНО

2017.02.03 | 10:01

28
"ДЕСИ КЪСИТЕ КРАЧЕТА". Така е позната на много, много мъже тази кучка в родното Дулово. ПОЗНАТА - и то от МНОГО от БЛИЗО позната. От -25 см.
ВАЖНО

2017.02.03 | 10:01

27
МРЕТЕ БОЯДИСАНИ СИНИ КОМУНИСТИ.....ВАШАТА СЕ ОТИЧА ВЕЧЕ.......ОТИЧА СЕ И НА ВАШИЯ ВОЖД БАТ БОЙКО БАШ КОМУНИСТА ....НА БАЙ ТОШО ЛЯВОТО МЪДО.
Елена

2017.02.01 | 21:40

26
как намалихте безработицата,като принудихте младите хора да напуснат България ли,да имате нисък ръст.Къде ви са производствените предприятия,че имате ръст на икономиката,само със санирането и магистралите не става.Но вие държите на това,щото далаверата е там.Къде ви е справедливостта ,че на едни ще санирате,други трябва сами да се оправят,да не говорим пък за селата-глад и мизерия.
курчо

2017.02.01 | 16:32

25
Боклук от класа.Тая е само за околовръстното.Хората ги плюят ,а тая мисли ,че дъжд вали.

2017.02.01 | 16:31

24
Олеле пак тая ли ???? Като я видя изпадам в стрес бягам да драйфам !!! Докога още ще ни занимавате с тая малоумната овца мамичката ви ???????????????????

Добави коментар

Водещи новини