В БСП имало лобита за президент, призна Стефан Данаилов

  • 11 ноември 2016 07:58

  • 7913
  • 2
В БСП имало лобита за президент, призна Стефан Данаилов
© Булфото (Архив)

Лобита в БСП се опитвали да наклонят везните към един или друг кандидат за президент, призна Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в.

Пред Нова телевизия той обясни, че едното лоби е поддържало Мая Манолова. Друга група пък е искала Корнелия Нинова да влезе в битката за президент. Според Данаилов имало е хора, които са настоявали за Нинова, за да може "да се провали и да й отрежат главата".

"Аз бях сигурен, че между нашите редици в момента нямаме човек, който може да спечели гласове извън БСП", обясни актьорът, който от години е преподавател в НАДВИЗ.

Междувременно Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в заяви, че се чувства добре в компанията заради това, че взима по-дейно участие. Доволен е, че всичи се държат възпитано с него. Не пропусна да разкритикува и предходни лидери на БСП, които "извършили много глупости". Не на последно място Данаилов се вълнува и от работата със студентите.
 

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
7913 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.11.12 | 15:54

2
КРАДЛИВА БЪЛГАРОФОБСКА КОЧИНА СТЕ

2016.11.11 | 10:21

1
Какво е НАДВИЗ? Да не е някакво ново учебно заведение, защото аз знам само за НАТФИЗ.

Добави коментар

Водещи новини