Кметът на Пловдив: При Орешарски бяхме наказан град

  • 10 ноември 2016 09:09

  • 9392
  • 5
Кметът на Пловдив: При Орешарски бяхме наказан град
© Булфото

Хората помнят, че по времето на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 Пловдив беше изключително наказан град. Не получи нито лев от 500-милионната инвестиционна програма по нито един проект. Финансирането на спортната зала беше замразено около 16 месеца. Това каза кметът на Пловдив Иван Тотев, цитиран от „24 часа“.

По думите му на първия тур изборите са били директен маркетинг. „Балотажът е далеч от директния продуктов маркетинг. Сега прагматично разясняваме посоката на развитие на страната, включително геополитически, и какви са средствата, за да бъде постигнато то. Наблягаме на ясна разяснителна кампания какво следва от тези избори. С ясни разделителни линии какво следва в двата случая“.

Иван Тотев допълни, че кампанията се случва по няколко канала. „Първо, през медиите. Второ, с пунктове из града, на които се дава информация за кампанията на г-жа Цачева, нейната програма и приоритетите на управление на ГЕРБ. При управлението на ГЕРБ нещата са видими и те остават за хората. Третият канал са директните срещи. Контактът с хората е най-важен за нашата партия. Наши доброволци ходят по паркове, градинки и други места, на които се събират граждани, и разказват, отговарят на въпросите им, установяват от какво се вълнуват. Тези концентрирани послания, върху които изграждаме кампанията на г-жа Цачева, са изключително важни. Наблягат на това какво следва през следващите години, ако бъде избран единият кандидат за президент, или другият“.

„Разликата от 5000 гласа за град с 300 хиляди жители не е непреодолима. Без да има специални големи мероприятия - в кампанията на ГЕРБ преди първия тур бе закрита именно в Античния театър на Пловдив, преди втория продължаваме да работим по график. Ние сме го планирали още в началото - бяхме подготвени за всички варианти. Разясняваме, че развитието на страната не трябва да се рискува. Хората помнят какъв беше Пловдив при Борисов - в първия и във втория му премиерски мандат, и какъв при Орешарски“, каза още Иван Тотев.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
9392 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
само че, хората от Пловдия

2016.12.05 | 10:19

5
гласуваха да сте АУТ от живота им.
Тотев

2016.12.05 | 10:19

4
Ти си голям бок.лук, бе Тотев! Точно ти ли ще ни агитираш, бе, крад.ец?

2016.11.16 | 10:44

3
Стига сте ревали.Плевен е наказан от 1990г.
someone

2016.11.16 | 10:44

2
Не се притеснявай на втори тур пак ще ви накажа.

2016.11.11 | 21:14

1
Дребни насекоми сте в епохата - Каракачанов

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини