От СДС обясниха защо е опасно Румен Радев да стане президент

  • 09 ноември 2016 14:34

  • 36621
  • 41
От СДС обясниха защо е опасно Румен Радев да стане президент
©

Благодарим на всички, които подкрепиха на първи тур кандидатите на РБ, Трайчо Трайков и ген. Съби Събев. Те не успяха да стигнат до балотаж, но показаха ясно кой е правилният път за България – пътят на демократичните постижения, на достойното членство в ЕС и НАТО, на защита на националните ни интереси във всички направления! Това заявиха в писмо до медиите от пресцентъра на СДС.

Днес, повече отвсякога, е важно да вървим по този път! Защото светът се променя пред очите ни. Защото обединена Европа е застрашена от мигрантската вълна и войната на Изток. Защото само лидери с ясна и твърда позиция за ориентацията на България, могат да я преведат през опасностите и предизвикателствата на усложнената международна обстановка!

Президентът, който ще застане начело на България, трябва да е човек без колебания накъде е вярната за Родината посока! Който няма да позволи намесата на Кремъл в политиката на страната ни! Който ще бъде приет с доверие от евроатлантическите ни партньори!
Ние не смятаме, че това може да бъде Румен Радев.

Защото той, българският генерал, позволи пред очите му да бъде стъпкано и поругано европейското знаме на събора на русофилите през септември! И всичките му евроатлантически клетви бледнеят пред този единствен показателен акт на антиевропейско и реваншистко поведение на поддръжниците му! Същите хора виждат в негово лице ракетата-носител на връщането на БСП на власт!

И това ще стане факт, ако Румен Радев бъде избран за президент. Ние сме убедени, че със сигурната подкрепа на ДПС, този сценарий е възможен!

Но това може и да не се случи, ако всички демократи и милеещи за бъдещето на страната ни хора, дадат своя вот в неделя за кандидата, който застава срещу Румен Радев и подкрепящата го ДПС!

Не трябва да рискуваме избрания път към Европа и НАТО да бъде подложен на съмнение!

СДС е партията, която свали комунистите от власт преди 27 години и не можем да допуснем те отново триумфално да се върнат!
Затова Ви призоваваме – нека в неделя да потвърдим, че гледаме към Европа, а не към Москва, че не искаме отново БСП и ДПС, че България наистина е европейска и демократична държава!

Нека да подкрепим кандидатпрезидентската двойка на нашите партньори от дясното европейско семейство на ЕНП – Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 и Пламен Манушев!
Вярваме, че силата на демократите ще надделее, за да не осъмнем в понеделник с червен генерал начело на България!

Последвайте канала на

Росица Валентинова
36621 41

Свързани новини

Коментари 41

Добави коментар

2016.11.12 | 18:10

41
Изроде не ви ли е срам никои не ви иска махайте се нека дайтат времената на Тошко изгонихте на с ваща политика без работа без болници какво искате още да крдете от народа вижте кой останаха повече е малценство цигани и турци те ли ще ни управлявят ако се оправи България аз съм сегорна че всички които са заминали ще се приберат защото по красива страна от Българея няма не мислете че ние не жалаем да се върнем но при тезе уславия не затова виеот сдс и т,н ограбихте България и я продадохте на турцете затова ще има и толкова много миграти защото не знаете че те са който искат да владеят Бълтария срам и резел сте вие,,,,

2016.11.10 | 21:58

40
ТРЪМП СПЕЧЕЛИ, КУР ЗА КОМУНИЗМА! САМО СДС И ГЕРБ!

2016.11.10 | 21:58

39
а бе бонак , не разбрахте ли че народа не ви иска евроатлантическите ви ценности , иска ме мир и спокоиствие а не войни и геи президенти
НСР

2016.11.10 | 21:57

38
те май не са видели че идват времена на промени, и на хората им е писнало от това разделение. Затова Тръмп спечели в щатите защото на хората им омръзна от статуквото което ни налагат, хората искат да живият в мир и разбирателство а не в делене за това е крайно време да дойде нов световен ред на мир и вечна дружба !!!
Gost

2016.11.10 | 21:57

37
Да им еба мамицата червена на всички там Няма дори един който да не е свързан с БКП Де да имах един Калашников да им еба мамицата

2016.11.10 | 21:57

36
АБЕ ВИЕ ЖИВИ ЛИ СТЕ?
someone

2016.11.10 | 21:57

35
демократичните постижения ? Достойно членство? Къде са тия постижения освен че разпродадохте и нарязахте от злоба заводите , закрихте армията и унизително ни натикахте в НАТО и ЕС където сме като малко кученце.

2016.11.10 | 21:57

34
какво е общото между ДПС и СДС(ОДС) и двете са продукт на посолството на САЩ и Великобритания а тези двете "велики" сили правят всичко за да угодят на Турция който е с втора по големина армия в НАТО

2016.11.10 | 21:57

33
ТИЯ ЗАЩО НЕ СА В ЗАТВОРА!!! КОСТОВ ЦАРЯ СТАНИШЕВ ДОГАН МЪРШИИИИИИИИ ЩЕ ВИ БЕСИМЕ ЕЙЙЙЙЙЙЙ!!!!!!!

2016.11.10 | 21:57

32
Мда... Когато даден фактор бъде опасност за някой, който си държи на властта и позициите, на хранилката си... Почват да надигат вой... Интересно... Разбрах вече,защо наистина Радев е сериозен фактор и всички измекяри ги е страх, той да не им разбута кочината... Браво бе... Впрегнахте да плюете с помощта на медиите... Продължавайте все така и как си вкарвате автоголове...

Добави коментар

Водещи новини